fbpx
Venstre i (finans)krise
Af Vagn Kjær-Hansen (SF), formand for Teknik- og Miljøudvalget i Brøndby Et godt gammelt trick i debatter er at pådutte sin modpart et forkert synspunkt, og derefter fortæller man, hvor dumt det synspunkt er. Den disciplin er Venstre i Brøndby meget glad for. I vores politiske debatter i Brøndby kommer de ustandselig med forkerte påstande […]

Af
Vagn Kjær-Hansen (SF), formand for Teknik- og Miljøudvalget i Brøndby

Et godt gammelt trick i debatter er at pådutte sin modpart et forkert synspunkt, og derefter fortæller man, hvor dumt det synspunkt er. Den disciplin er Venstre i Brøndby meget glad for. I vores politiske debatter i Brøndby kommer de ustandselig med forkerte påstande om, hvad SF og andre partier mener. De håber nok, at nogle af vælgerne tror på Venstres fordrejninger af vores holdninger.
Denne gang er Venstre ude med riven i Folkebladets artikel om Rema 1000 på Køgevej. Venstre påstår, at vi andre partier i Kommunalbestyrelsen forventer, at erhvervslivet følger de planer, der er, i stedet for at lytte til erhvervslivets ønsker og viden. Intet kan være mere forkert, hvilket også fremgår af det, jeg sagde i artiklen, lige inden Mette Engelbrecht fik lov til at udsprede sine usandheder. Vi har i Kommunalbestyrelsen lavet mange planer, også med Venstres stemmer, og de er naturligvis et udgangspunkt for, hvad vi forestiller os skal ske. Men vi har også lavet mange ændringer af planerne, så de tilpasses ønskerne fra bygherrer og investorer. Det burde Venstre være klar over, eftersom de også sidder i Teknik- og Miljøudvalget, hvor mange af ændringerne behandles.
Derefter siger Venstre, at S og SF fastholder, at der stadig er finanskrise. Selvfølgelig gør vi ikke det. Finanskrisen er heldigvis forbi, men Venstre ved måske ikke, at finanskrisen har sat sig langvarige spor hos bankerne. De har markant mindre lyst til at låne penge ud til erhvervslivet, end de havde for ti år siden, og det begrænser mange projekter. Brøndby Strand Centrum er desuden klemt af, at centerets ejer har en anden holdning til udvikling af centeret end kommunen og mange andre investorer.
Jeg venter spændt på, hvad vi får ud af dialogen med erhvervslivet på det investormøde vedrørende Brøndby Strand, som afholdes i starten af april.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top