fbpx
Uønskede håndværkere
skorsten.jpg
Sådan ser Hans Overgaards skorsten ud efter at have haft besøg af de falske håndværkere. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Flere mennesker i Glostrup, Brøndby og Vallensbæk har haft besøg af uønskede håndværkere, der har lavet mere skade end gavn. Hans Overgaard har haft besøg af sådanne håndværkere

En eftermiddag, da Hans Overgaard ikke var hjemme, ringede det på døren.
– Min kone lukkede op, og uden for stod der en mand, der ikke talte dansk. Han spurgte, om han måtte kigge på skorstenen, for han mente, at der var noget galt. Det sagde hun ja til, hun regnede med, at han bare ville kigge på den nede fra vejen. Men lige pludselig stod der tre mand på taget, der var ved at pille skorstenen fra hinanden, fortæller han.
Et par dage senere ringede den ene håndværker igen.
– Jeg skældte ham ud. Han var gået ind på min grund og var begyndt at pille skorstenen ned uden at have fået lov. Han sagde, at min skorsten trængte til at blive repareret. Det vidste jeg egentlig godt, siger Hans Overgaard.
Et par efter vendte håndværkerne igen tilbage til villaen på Solkrogen i Glostrup. Denne gang var Hans Overgaard hjemme.
– De trænger sig på og vil gerne have en kop kaffe. Det vil jeg gerne give dem, men jeg vil ikke lukke dem ind. De siger, de gerne vil reparere det, de har ødelangt, men de skal ikke op på mit tag igen. De kommer bare til at knække nogle tagsten eller ødelægge noget andet, siger Hans Overgaard.
Han giver dem kaffe på terrassen, men det var håndværkerne ikke interesserede i, så de gik igen. Siden har han ikke hørt fra dem, og han har heller ikke nogen kontaktoplysninger på de falske håndværkere.

Ikke meldt
Hans Overgaard vil nu gerne advare andre mod de falske håndværkere.
Og han er ikke den eneste. Folkebladet har hørt lignende historie fra flere husejere i Glostrup, Brøndby og Vallensbæk, hvor falske håndværkere har ringet på og nærmest selv er gået i gang med at rive ting ned. Historierne ender dog altid på samme måde. Borgerne står med en lang næse og må hyre en rigtig håndværker til at rette op på skaderne.
– Nu har jeg en dansk håndværker, der vil lave min skorsten, siger Hans OVergaard.
Han vil ikke melde det hele til hverken politiet eller forsikringen.
– Hvad skal jeg melde? De har jo fået lov til at kigge på skorstenen. Jeg har ingen oplysninger om dem. Jeg ved ikke, om vores forsikring kan dække, at vi har dummet os. Jeg må nok bare have en lidt mindre julegave i år, siger han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top