fbpx
Per Nielsen årets idrætsleder
IMG_8574.jpg
Torsdag fik Per Nielsen fra Brøndby IF overrakt årets idrætslederpris af borgmester Kent Max Magelund (S). Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. Det blev Per Nielsen fra Brøndbyernes Idrætsforening, der modtog Brøndby Kommunes Idrætslederpris 2015 for sine mange år som engageret fodboldtræner

Per Nielsen har været fodboldtræner i Brøndbyernes Idrætsforening gennem 16 år og træner i dag kvindesenior 2.
Per Nielsen fik overrakt prisen som årets idrætsleder af Brøndbys borgmester Kent Max Magelund (S) torsdag:
– Det er første gang, jeg uddeler Idrætslederprisen som borgmester i Brøndby Kommune, og jeg er personligt meget glad for at få lov til det, og dermed holde traditionen med at hædre de frivillige ledere i Brøndby ved lige. Som mangeårig foreningsmand ved jeg, hvor vigtigt det er at anerkende den frivillige indsats som ydes ude i foreningerne. Takket være den indsats kan vores børn og unge indgå i meningsfulde sociale fællesskaber og være fysisk aktive i fritiden, lød det fra borgmesteren, der fremhævede Per Nielsen som en meget vellidt træner, der får alle til at føle sig velkomne og vægter sammenholdet højt.

Skaber motivation
– Du tager dig tid til at snakke spilsystemer og træningsmetoder med dine spillere, og lader spilerne få medindflydelse på beslutningerne. Du skaber motivation på holdet, som fastholder spillerne, og gør det sjovt at komme til træning hver gang. Du formår at integrere nye på holdet og bringe alle i spil til kampene, uanset niveau og baggrund, lød det i talen fra Kent Max Magelund (S), hvor han også roste Brøndbyernes Idrætsforening for at tage et socialt ansvar i kommunen med at hjælpe med at give udsatte borgere en meningsfuld fritid og for at sætte Brøndby Kommune på landkortet.

Brøndby Kommune uddeler hvert år to lederpriser – Idrætslederprisen og Børne- og Ungdomslederprisen – for at anerkende de frivilliges indsats i foreningslivet. Priserne uddeles i januar-februar, og alle foreninger kan indstille kandidater til priserne, som består af en check på 5.000 kr. og en gave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top