fbpx
Nyt havecenter kommer til byen
Peter-Vang-Christensen-glæder-sig-til-at-byde-indenfor-på-fredag-i-Plantorama-Vallensbæk.jpg
Direktør Peter Vang Christensen glæder sig til åbningen af Plantorama i Vallensbæk. Foto: Pressefoto
VALLENSBÆK. Fredag åbner borgmester Henrik Rasmussen (K) det nye havecenter i Vallensbæk

På fredag klipper Vallensbæks borgmester Henrik Rasmussen (K) snoren til Plantorama. Dermed kan Vestegnens største havecenter slå dørene op for havefolket.
– Åbningsdagen bliver festlig med masser af aktiviteter, kaffe og kage til kunderne, gode tilbud på planter, træer, blomster og ting til hus og have, siger Peter Vang Christensen, adm. direktør Plantorama. Han fortsætter:
– Åbningsfesten fortsætter til søndag med gode køtilbud hver dag. Man kan møde havearkitekten Mie Due, der giver råd om havedesign og besvarer spørgsmål, lige som man kan deltage i konkurrencen om en haveplan.
Peter Vang Christensen glæder sig på vegne af lokale haveejere:
– Det nye Plantorama giver på den måde have- og altanfolket helt nye muligheder for at få opfyldt deres drømme.

Koldt og varmt
Sammen med de 20 medarbejdere glæder Peter Vang Christensen sig til at byde kunderne indenfor, og ifølge direktøren lægger Plantorama vægt på, at den gode oplevelse ved et besøg.
Derfor er det nye havecenter ifølge Peter Vang Christensen indrettet kundevenligt, ligesom der er god plads og masser af muligheder for at gå på opdagelse i det store, nye havecenter. Desuden er havecentret delt i en kold og en varm afdeling. I den kolde findes havens buske og træer. I den varme alt til drivhus, udestue, udplantningsplanter, krukker og tilbehør til haven, ligesom der er et cafehjørne.
Plantorama Vallensbæk dækker i alt 16.500 kvadratmeter, og havecenteret har ikke mindre end 20.000 haveartikler, planter, træer, buske og meget mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top