fbpx
Morten Løkkegaard til Bruxelles
Morten_Lokkegaard-Fotograf_Steen_Brogaard.jpg

Morten Lokkegaard

Morten Løkkegaard (V) er ikke længere medlem af Folketinget. Foto: Steen Brogaard
GLOSTRUP. Glostrups medlem af Folketinget, Morten Løkkegaard fra Venstre, skal til Bruxelles som en del af denne uges ministerrokade

Ved Folketingsvalget sidste år blev Morten Løkkegaard (V) valgt til Folketing i Ballerupkredsen, der også dækker Glostrup Kommune. Nu træder han ud af Folketinget igen som en del af ministerrokade efter Eva Kjer Hansen (V) trak sig som Miljø- og Fødevareminister efter pres fra de konservative.
Hun bliver erstattet af Espen Lunde Larsen (V), der tidligere var Uddannelses- og Forskningsminister. Den ministerpost får Ulla Tørnæs (V), der tidligere var medlem af Europaparlamentet. Her var Morten Løkkegaard suppleant, da han ved parlamentsvalget i 2014 ikke fik stemmer nok til at blive valgt.
Morten Løkkegaards plads i Folketinget går i stedet til Jakob Engel-Schmidt (V), der er opstillet i Lyngbykredsen.
Dermed har Glostrup ikke længere et Venstremedlem i Folketinget.
– Det er vi kede af, men det kommer ikke bag på os. Morten Løkkegaards hjerte ligger i EU. Vi har været rigtig glade for at have ham som vores Folketingskandidat, siger Peter Molnit, formand for Venstre i Glostrup og tilføjer:
Sådan er det i Politik, det er hans personlige mulighed, den skal han selvfølgelig tage. Nu bliver han jo nok Venstre spidskandidat til næste parlamentsvalg.
Venstre i Ballerupkredsen skal nu finde en ny Folketingskandidat.
– Vi må se, hvad der byder sig. Det er vi i gang med. Et hvert medlem af Venstre, som har lyst, kan melde sig som kandidat, siger Peter Molnit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top