fbpx
Glostrup FK klar til at forsvare 1. plads
FODBOLD. Glostrup FK starter forårssæsonen på 1. pladsen i Sjællandsserien og håber på oprykning

Siden sidste sommer har Glostrup FK igen stået på egne ben med et hold i Sjællandsserien med to nye trænere, nemlig Christian Lundby og Thomas Pedersen.
Holdet fik en skidt start med et point i to kampe, men vandt derefter otte kampe i træk. Inden sidste kamp i efteråret lå de nummer to med to point op til Stenløse. Her skulle de møde Frederikssund, som lå sidst med tre uafgjorte.
– Vi vidste, at det var et hold, som var bedre end deres resultater, så der skulle være skarphed fra start, og det var der med en 2-0 føring ved pausen, til følge. Hele efteråret havde vi været forskånet for skader, men de kom så i rigt mål i sidste kamp, hvor Mikail Anli var uheldig med, at pådrage sig et dobbelt benbrud i en soloulykke, og tre andre spillere endte med fiberskader i baglår, men vi holdt stand og vandt 2-0, og da Stenløse samtidig tabte, så var 1.pladsen for vinteren en realitet, fortæller Henrik Kahr fra klubben.

Klar til foråret
Der er kommet seks nye spillere til Glostrup FK, og der er nu en trup på 22 spillere, og Mikail Anli er begyndt at træne med igen efter sit benbrud.
Første kamp er lørdag 9. april klokken 13.30 ude mod Stenløse, mens første hjemmekamp er fredag 15. april klokken 18.30 mod Helsinge.
– Desuden har vi fået tilføjet endnu et hold, så vi nu har tre seniorhold, og alle holdene er klar til at klø på her i foråret, og med de to entusiastiske trænere for 2. og 3.holdet, Mads Johansen og Marcus Litgov, så er der lagt op til et herligt forår i Glostrup FK, hvor det også bliver spændende at følge klubbens talentfulde U15 hold, som netop er kåret til Danmarksmestre i Futsal, og som eneste klub uden DBU licens, skal vi spille med i Elite Øst 1, fortæller Henrik Kahr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top