fbpx
Døgnrapporten uge 9
Solouheld endte med flere sigtelser GLOSTRUP. Onsdag den 24. februar kl. 02.54 eftersatte en politipatrulje en brugsstjålet varebil. Varebilen påkørte et vejtræ på Oxbjergvej og føreren forsøgte herefter at flygte til fods, men blev anholdt efter ca. 100 meter. Føreren, en 27-årig mand, blev skønnet påvirket af alkohol og euforiserende stoffer, han blev kørt til […]

Solouheld endte med flere sigtelser
GLOSTRUP.
Onsdag den 24. februar kl. 02.54 eftersatte en politipatrulje en brugsstjålet varebil. Varebilen påkørte et vejtræ på Oxbjergvej og føreren forsøgte herefter at flygte til fods, men blev anholdt efter ca. 100 meter. Føreren, en 27-årig mand, blev skønnet påvirket af alkohol og euforiserende stoffer, han blev kørt til Herlev skadestue for at få foretaget en blodprøve. Han var frakendt førerretten og blev sigtet for at køre i frakendelsestiden. Samtidig blev han sigtet for at køre mod færdselsretningen og for at køre over for rødt lys.

Færdselsuheld
BRØNDBY.
Onsdag den 24. februar kl. 15.28 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Park Allé og Kirkebjerg Allé. En bilist foretog et højresving og så ikke en cyklist, som cyklede i modsat retning og foretog et venstresving. Bilisten standsede, og for at undgå kollision sparkede cyklisten ud efter bilen og faldt herefter af sin cykel. Der skete ingen personskade.

Villaindbrud
VALLENSBÆK.
Onsdag den 24. februar kl. 10 begik en ukendt gerningsmand et indbrud i en villa på Strandhaven. Gerningsmanden opbrød en terrassedør og stjal bl.a. elektronik og smykker.

Kørsel uden førerret
BRØNDBY.
Mandag den 22. februar kl. 13.05 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Strandesplanaden. Føreren, en 32-årig mand fra Taastrup, var ikke i besiddelse af et gyldigt kørekort og blev sigtet for at køre uden førerret. Han nægter sigtelsen.

BRØNDBY. Fredag den 26. februar kl. 16.24 standsede en politipatrulje en personbil på Midtager. Føreren, en 28-årig mand fra Brøndby, havde ikke generhvervet hans kørekort og blev derfor sigtet for at køre uden førerret. Han erkender sigtelsen.

Standsning endte med flere sigtelser
GLOSTRUP.
Søndag den 28. februar kl. 08.59 henvendte en politipatrulje sig til en personbil på Nordre Ringvej. Føreren, en 23-årig mand fra Hvidovre, blev skønnet påvirket af alkohol og euforiserende stoffer, han blev anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han var frakendt førerretten og blev sigtet for at køre i frakendelsestiden. Derudover, sås nummerpladerne at være stjålet og han blev sigtet for dette.

Villaindbrud
VALLENSBÆK.
I tidsrummet fra fredag den 26. februar kl. 14 til søndag den 28-02-2016 kl. 15.10 var der indbrud i en villa på Kolleruplund. En ukendt gerningsmand opbrød en terrassedør og stjal bl.a. smykker og kontanter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top