fbpx
Den ene koncert førte til den næste
P1110472.jpg
Brøndby Musikskole giver James Bond koncert den 14. april. Foto: Brøndby Musikskole
BRØNDBY. Den 14. april bliver Kulturhuset Kilden fyldt af musik fra James Bond. Ideen stammer fra de år lige julekoncerter

Det er en gammel drøm, der går i opfyldelse, når Brøndby Musikskole torsdag den 14. april inviterer til James Bond koncert i Kulturhuset Kilden.
Siden Musikskolen startede traditionen med årlige nytårskoncerter for ti år siden, har der nemlig hvert år været en titelmelodi fra en James Bond film på programmet, og de melodier får nu deres egen koncert.
Søren Larsen er dirigent ved koncerten, og han mener, det er naturligt, at julekoncerterne nu har ført til en James Bond koncert:
– For ti år siden, da musikskolen startede med nytårskoncerterne, opstod ideen om at spille et James Bond nummer hvert år, for så senere at lave en hel koncert kun med Bond numre.
Ifølge Søren Larsen har James Bond melodierne noget særligt:
– James Bond temaet har nogle karakteristiske musikalske virkemidler, som er gennemgående i alle de øvrige Bond melodier. For eksempel en op -og nedadgående halvtone bevægelse fra kvinten til seksten, som skaber spænding. Temaet bruges i rigtig mange filmscener i forskellige musikalske genre, alt efter hvor handlingen foregår.

Stort orkester
Det er Brøndby Musikskoles to store orkestre, Brøndby Big Band og Brøndby Blæserorkester, der danner et stort 35 mands James Bond orkester, der bliver dirigeret af Søren Larsen. Numrene, der bliver spillet, er for eksempel Live and let die, Diamonds are forever og Goldeneye. Der bliver også spillet nogle af de nyere melodier.

Koncerten finder sted torsdag den 14. april kl. 19.00 i Kulturhuset Kilden
Billetter på www.oplevbrondby.dk og www.billetexpressen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top