fbpx
Danmarksmestre i futsal
futsal.jpg
Futsal er indendørs fodbold, der kræver højt teknisk niveau. Foto: Glostrup FK
FUTSAL. Glostrup FK’s U15 drenge blev i weekenden Danmarksmestre i Futsal, der er indendørs fodbold

Glostrup FK´s talentfulde U15 hold, som normalt spiller i Elite Øst rækken på Sjælland, blev i weekenden Danmarksmestre i Futsal i Skanderborg, da de slog Frem fra København 7-3 i finalen. Ligeledes fik GFK også pokalen for bedste spiller til DM stævnet, da Rasmus Øster blev kåret til det.
– Det er en kæmpe bedrift af spillerne og trænerne at blive Danskemestre i Futsal. Holdet har igennem hele vinteren spillet 13 kampe for til sidst at stå som Danmarksmestre, siger Morten Rosenkrantz, årgangsleder U15.
Holdet vandt i forrige weekend Sjællandsmesterskabet i Roskilde Hallen, hvor de slog BSF 1-0 i finalen og kvalificerede sig dermed til Danmarksmesterskabet.Holdet har ved siden af deres udendørs træning hver fredag trænet Futsal i Glostrup Hallen. Futsal er et meget teknisk spil, som passer til de mange tekniske spillere som er på GFK holdet.
– Glostrup FK er meget stolte over titlen som danske mestre for U15 hold, da det er resultatet af mange års hård og seriøs træning fra både spillere og trænere i Glostrup FK regi. GFK har valgt at lave en elitesatsning for disse talentfulde drenge, for at de forsat kan udvikle sig spillemæssigt. GFK håber meget på, at vi fremadrettet vil se mange af disse spillere optræde på Glostrup 1. senior hold, siger Morten Rosenkrantz.
Mesterholdet består af Kasper Lilja, Jonas Damkjær, Rasmus Øster, Oliver Juul, David Ivaskovic, Mathias Rosenkrantz, Bilal Bohid, Lucas Boss, Batuhan Topac, Mikkel Olsen og Deniz Yukcu
Træner teamet er: Chef træner Nicklas Bach og hjælpetrænere Daniel Rosen og Oliver Boss.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top