fbpx
BSI arrangerer fodboldstævne
10371240_278522778993713_2361027338458599507_o.jpg
Fra den 24. til den 27. marts arrangerer BSI Fodbold stævne. Fællesskab, venskab og fodboldglæde er i centrum. Foto: BSI Fodbold
SPORT. Fra den 24. til den 27. marts arrangerer BSI Fodbold stort stævne. Der er fokus på fællesskab, venskab og fodbolden som omdrejningspunktet

Fra den 24. til 27. marts arrangerer BSI Fodbold igen et af sine fodboldstævner. Og der er mange, der glæder sig, fortæller Zahid Mansoor, sportslig ansvarlig i BSI Fodbold:
– Stævnet har stor betydning for de mange talenter i Brøndby Strand. Det handler om fællesskab, venskab og ikke mindst fodbolden som omdrejningspunktet. Vores opfattelse er, at mange sætter stor pris på det frivillige arbejde, vi laver og hjælper til med orden og rengøring. Kort efter stævnet både sidste marts og december spurgte mange om, hvornår vi afholder det næste stævne.

Lokal opbakning
Ifølge Zahid Mansoor bliver den lokal opbakning til stævnet konstant større:
– De stævner, vi afholder, mener jeg, har stor betydning for området. Nogen skal jo løfte det lokale, sociale ansvar. Denne gang har vi flere lokale sponsorater end nogensinde, og det vidner om den opbakning, vi har til stævnet og ikke mindst i BSI. Vi er så taknemmelige for, at unge som voksne, vi møder, i gårdene eller centeret, sætter stor pris på vores indsats.
Selvom fodbolden er omdrejningspunktet, er det ikke alt, fortæller Zahid Mansoor:
– BSI er ikke bare en klub, men mere end familie hvor alle holder af hinanden og bidrager med frivilligt, kreativt og innovativt med ideer, som er med til hele tiden at løfte klubben op på nye niveauer.

Mere om stævnet og tilmelding via www.bsi-fodbold.dk/bsicup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top