fbpx
Brøndbyøstervej indviet
snoreklip.jpg
Hvidovres borgmester, Helle Adelborg (S) og borgmester i Brøndby, Kent Max Magelund (S) klipper snoren på Brøndbyøstervej. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. Efter mere end halvandet års vejarbejde pga. Ringsted-banen, er den nye Brøndbyøstervej nu åben for trafik.

I 2018 åbner Banedanmark en ny, dobbeltsporet jernbane mellem København og Ringsted, hvor de første højhastighedstog kan køre. Det betyder en masse anlægs- og byggearbejde langs banen, og Banedanmark har ikke mindre end seks byggepladser i Brøndby Kommune som følge af det store anlægsarbejde.
Nu er et af dem færdigt, Brøndbyøstervej er ombygget og igen åben for trafik. Da den nye jernbane skal føres under Brøndbyøstervej og Holbækmotorvejen, har man etableret en ny Brøndbyøstervej, som er blevet hævet og ført op på to vejbroer. Det blev markeret med taler fredag den 4. marts 2016 og ved, at Brøndbys og Hvidovre borgmestre til sidst klippede den røde snor.

Slut med omveje
– Som borgmester i Brøndby Kommune synes jeg, at det er en god dag i dag! Et langt og stort stykke arbejde er afsluttet og det er dejligt, at Brøndbyøstervej igen åbner, så dagligdagen bliver lettere for vores borgere. Det bliver lettere for vores borgere at komme til Hvidovre og Hvidovre Station. Og vi kan lettere få besøg af borgere fra Hvidovre. Omvejene er ikke længere nødvendige. Det bliver med andre ord nu lettere for gående og cyklister, og for bilisterne. Og når busserne kommer tilbage til deres almindelige køreplaner om ca. en måned på Brøndbyøstervej, bliver det endnu lettere, sagde borgmester i Brøndby, Kent Max Magelund (S) i sin tale.

Til glæde for andre
Kent Max Magelund (S) berørte dog også, at det store anlægsarbejde, som Brøndbyborgerne mærker til i hverdagen, ikke direkte bliver til en gevinst for kommunen.
– Det er ikke nogen hemmelighed, at vi ikke selv får stor glæde af Ringsted-banen i Brøndby Kommune. Men vi vil gerne hjælpe til, så det blive lettere ikke kun for os selv, men også for borgere i andre kommuner, lød det fra borgmesteren inden snoren blev klippet over til klapsalver fra blandt andet de fremmødte naboer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top