fbpx
Brøndby godt fra start i slutspil
Volley-uge-10.jpg
Brøndby tog i weekenden et vigtig skridt imod at finalen i volleyball, da det blev til to sejre. Foto: Thomas Guldager
SPORT. Brøndbys volleykvinder fik med to sejre i den første play off runde i den forgangne weekend en god start på slutspillet

Brøndby er som vinder af grundspillet sat i pulje med nummer fire, Lyngby Volley, og nr. fem, Elite Volley Aarhus. Der blev lagt ud mod Lyngby fredag og sluttet af mod Aarhus søndag. Begge kampe blev komfortabelt vundet med 3-0.
I fredagens kamp mod Lyngby sikrede Brøndby sig første sæt med cifrene 25-19.
I andet sæt lykkedes det Lyngby at holde en marginal føring frem til 18-18, hvor Eva Bang endnu en gang stod for serven, da Brøndby rykkede til 22-18.
En føring der blev holdt frem til 25-20.
I tredje sæt kom Brøndby hurtigt ovenpå, da holdet i Julie Mikaelsens serv gik til 7-2. Trine Kjelstrup scorede stadig point efter behag, og Deme Morales havde også sin bedste periode i angrebet. Så snart var Brøndby i front med 19-7. Der blev i dette sæt brugt alle seks tilladte udskiftninger, men koncentrationen holdt, og sættet blev taget med de overbevisende cifre 25-15.
Brøndby vandt dermed kampen.
Lørdag havde Brøndby hviledag, mens Lyngby og Aarhus skulle spille deres indbyrdes kamp. En kamp Lyngby vandt med 3-0.
Søndag var det Brøndbys tur til at møde Aarhus. I første sæt viste Eva Bang endnu engang sin servestyrke, da hun med fem server bragte Brøndby på 21-9, og kort efter var første sæt taget hjem med 25-14.
I andet sæt blev serverne igen udslagsgivende. Julie Mikaelsen servede fra 10-6 til 13-6. Deme Morales fortsatte til 18-7, og Eva Bang satte trumf på, da hun i en stime på fem server præsterede tre esser på vejen frem til sætsejren med de knusende cifre 25-9.
I tredje sæt fulgte Aarhus godt med indtil midt i sættet, hvor Brøndby fik lavet nogle små serier. I første omgang fik Aarhus næsten held til at lukke hullet, da de kæmpede sig på 18-20. Men herefter tog Brøndby de resterende point frem til 25-18 i Trine Kjelstrups serv.

På vej mod finale
Med de to sejre har Brøndby skabt et solidt udgangspunkt, inden de tre hold mødes i endnu en play off runde i Kildeskovhallen 18. marts til 20. marts. Det hold, der efter denne weekend har vundet play off puljen, skal spille DM-finale mod vinderen af den anden pulje, som består af grundspillets nr. to, Holte IF, nr. tre, Amager VK og nr. seks, Team Køge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top