fbpx
Børnehuse fejrer fusion
MG_8604.jpg
Fusionen af børnehuset Resenlund og børnehuset Blæksprutten i Brøndby blev markeret med balloner, musik og sang. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. Børnehuset Blæksprutten og børnehuset Resenlund er fusioneret fra 1. marts. Det blev fejret med 0 års fødselsdag

Børn, medarbejdere og enkelte forældre var fremmødt til fejringen af, at børnehuset Blæksprutten og børnehuset Resenlund er blevet slået sammen fra den 1. marts. Markeringen foregik med sang akkompagneret af en-mands-orkester med guitar og dans i det kolde vintervejr.

God begyndelse
Den nye institution er kommet godt fra start, hvilket skyldes opbakningen fra både forældre, forældrebestyrelserne, ledelse, medarbejdere og alle børnene.
Kommunalbestyrelsens beslutning om at fusionere de to dagtilbud betyder, at det nye dagtilbud fremover vil have en forældrebestyrelse, en leder og ansættelse af en ekstra pædagog. Ellers vil institutionen ligne sig selv, hvad angår antallet af børn og pædagogiske medarbejdere.
– Med vedtagelse af denne fusion har Kommunalbestyrelsen flyttet timer fra administration til børnene. Vi glæder os over de mange muligheder, som vi får, nu hvor vi er blevet en større institution. Vi har netop ansat en pædagog, som skal arbejde med drama og sprog. Det betyder, at vi kan tilbyde nye pædagogiske aktiviteter, samtidig med at vi får en mangfoldighed af kompetencer i huset, som børnene kan få glæde af, siger institutionsleder Linda Vejlø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top