fbpx
19 stier har fået navne
stinavne.jpg
En af de stier, der får et nyt, officielt navn er denne sti, der udspringer fra Park Allé, og som kommer til at hedde Voldgaden. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. Nu bliver de mest brugte stier i Brøndby navngivet, så stierne kan registreres i GPS og kort og ambulance eller politi nemmere kan komme frem

19 af de stier i Brøndby Kommune, der bruges mest af cyklister og fodgængere, har nu fået officielle navne. Flere stier har fået det navn, de i folkemunde længe er blevet kaldt – fx Borgmesterstien, der løber langs Brøndby Nord Vej i Brøndbyøster– mens andre stier har fået nye navne. Med navnetræk på kort og GPS bliver det nemmere for brugere af stierne at finde rundt, og det gør det lettere og hurtigere for ambulance eller politi at komme frem til borgere, der har brug for hjælp.

Borgere kom med input
Inden navngivningen blev endeligt vedtaget af Brøndbys Kommunalbestyrelse, har borgere kunnet komme med deres input til stinavne i en høring. Det benyttede nogle få borgere sig af, og et par af forslagene er kommet med i den endelige navngivning. Brøndbys Kommunes Materialegård går snart i gang med at opsætte skilte ved alle de nydøbte 19 stier. Her lyder meldingen, at de forventes opsat i løbet af foråret.

De nye stinavne

Pileparkstien
Åstien
Krogagerstien
Banestien
Borgmesterstien
Lindelundsstien
Hovedstien
Voldgaden
Kilestien
Nordstien
Kettehøjstien
Mæglergårdsstien
Daruplundstien
Lagesmindestien
Sivstien
Svingelstien
Gyvelstien
Hyldestien
Grønnesti

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top