fbpx
To mand og seks guitarer
Kim-larsen2.jpg
Fredag aften var der Kim Larsen jam i biografen. Foto: Holger Pedersen
GLOSTRUP. Der var totalt udsolgt til koncerten 12. februar i Glostrup Bio, og stemningen var kogende til koncerten med Jan ”Lune” Carlsen og Søren Sebber

Fredag aftenen bød på et hyggeligt gensyn med Jan ”Lune” Carlsen og Søren Sebber i Glostrup Bio, der råhyggede sig med publikum og Kim Larsens sange. Jan Carlsen er landets bedste Kim Larsen-klon, og ligheden er slående både når det gælder sangen og de lune kommentarer. Søren Sebber Larsen er en musikalsk multikunstner på guitar, keyboards og trommer. Han har været kapelmester og makker for mange kendte kunstnere på scene og tv i mange år.
Det var en aften, hvor vi både fik de rå rytmer fra Gasolin’-tiden og Kim Larsens mere stille ballader. Publikum fik lov at ønske ind imellem, og der blev sunget med på mange af numrene. Der blev også givet nogle mindre kendte numre, som duoen ikke havde spillet før. Som ”Lune” Carlsen udtrykte det:
– Vi har ikke øvet den, men nu får I den. Vi vil hellere skamme os lidt et par minutter end øve os i fire timer på en sang.
De havde nu ikke noget at skamme sig over. Den sad der – hver gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top