fbpx
Sandheden, der blev sparet væk
Af Lars Thomsen, medlem af kommunalbestyrelsen for Venstre, formand Social og Sundhedsudvalget Min kollega, socialdemokraten Susanne Nordbjerg Bach havde et læserbrev i sidste nummer af Folkebladet med overskriften ”Ældremilliard, der blev sparet væk”. Det eneste, der er sparet væk er sandheden. Ældremilliarden er ikke sparet væk, den er nu en del af bloktilskuddet fra Regeringen […]

Af
Lars Thomsen, medlem af kommunalbestyrelsen for Venstre, formand Social og Sundhedsudvalget

Min kollega, socialdemokraten Susanne Nordbjerg Bach havde et læserbrev i sidste nummer af Folkebladet med overskriften ”Ældremilliard, der blev sparet væk”. Det eneste, der er sparet væk er sandheden. Ældremilliarden er ikke sparet væk, den er nu en del af bloktilskuddet fra Regeringen til kommunerne. Flertalsgruppen bestående af DF og Venstre har videreført de tiltag, som vi igangsatte i 2014. Nemlig følgeskab til svage ældre, aflastning til pårørende for dødende og demente, ekstra varme hænder til de demente, ombygning af ældrecenteret, Dalvangen, ekstra aktiviteter til demente og andre tiltag. DF og Venstre har i budgettet for 2016 prioriteret de ældre og unge frem for andre områder. Socialdemokratiet har INTET haft med budgettet for 2016 at gøre. Derfor lyder det i mine øre noget tomt, når Susanne slår på tromme for deres indflydelse. Socialdemokratiet har igen for 2016 valgt at stå udenfor indflydelse. DF og Venstre påtager sig dog gerne ansvaret for vores kommune og dens borgere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top