fbpx
Pigestævne med succes
Brøndbys-vindere-af-D-slutspillet-sammen-med-Brøndbys-fungerende-borgmester-Kent-Magelund.jpg
Udover at stå bag det store stævne, blev det også til sejr for et par af holdene fra BIF. Således blev det i U13 rækken det til en sejr i D slutspillet for Brøndbys 3. hold. Her ses holdet sammen med fungerende borgmester Kent Max Magelund. Foto: Brøndby IF
SPORT. Pigeafdelingen i Brøndby IF har i weekenden holdt stort stævne. 500 var med

Da pigeafdelingen i weekenden afholdt deres Brøndby Pige Cup for niende gang i Brøndby Hallen, var det med deltagelse af næsten 500 piger fordelt på 50 hold. Stævnet er et af de største indendørs pigestævner i Danmark, og tiltrækker hold fra både Fyn, Jylland og Sverige.

Stor bane
Stævnet afvikles ikke på den traditionelle håndboldbane, som findes i de fleste haller, men på fuld bane i Brøndby Hallen, som er 60×30 meter.
Stævnet afvikles med et indledende grundspil, hvor holdene mødes på tværs af niveau. Derefter opdeles holdene i slutspil efter niveau. Det gør, at alle holdene får gode oplevelser med hjem, og da der samtidig er pokaler til vinderne af slutspillene og ikke som traditionelt kun for nummer et til tre i det samlede stævne, så giver det også mulighed for, at nogle bredde hold får pokaler med hjem.
Lørdag var der besøg fra Brøndbys 3F Kvindeliga hold, der dømte dagens kampe til stor glæde for spillerne.

Sejr til BIF
I U13 rækken blev det til en sejr i D slutspillet for Brøndbys 3. hold til stævnet, mens U15 pigerne fra Brøndby vandt A slutspillet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top