fbpx
Mand ikke død i træningscenter
VALLENSBÆK. I weekenden var der en falsk historie fremme om et dødsfald i et træningscenter i Vallensbæk

Søndag skete der et uheld i et træningscenter i Vallensbæk. En mand på et løbebånd fik et ildebefindende og faldt. Han blev efterfølgende kørt på hospitalet, og har det nu efter omstændighederne godt.
I første omgang lød meldingen på, at manden var død. Det var dog forkert, oplyser politiet.
– Vi fik oplyst fra andre myndigheder, at manden var død. Heldigvis blev vi kontaktet af en pårørende, der fortalte os, at han var i live og havde det godt. Det er selvfølgelig en meget beklagelig fejl, oplyser Claus Buhr, kommunikationsansvarlig ved Københavns Vestegns Politi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top