fbpx
Ideer til Kulturnat 2016 efterlyses
Den-forunderlige-nattehave.jpg
Kulturnat 2016 i Brøndby finder sted den 7. oktober. Der bliver afholdt kick off-møde i Brønden den 10. marts, og alle kan være med. På billedet ses lysshow fra sidste års Kulturnat. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. Foreninger, private og virksomheder inviteres til kick off-møde den 10. marts, hvor man med ideer og forslag kan være med til at sætte sit fingeraftryk på Brøndby Kulturnat 2016

Brøndby Kulturnat blev med succes afholdt første gang i 2015. Her dannede de mange aktiviteter, der var centreret omkring Kilden, Brønden og Kirkebjerg Torv, rammen om en festlig kulturnat.
Rygraden i arrangementet er borgeres, foreningers og forretningers engagement i kulturnatten. Derfor inviteres alle til et kick off-møde i Kulturhuset Brønden den 10. marts, hvor man kan være med til at forme kulturnatten med sine egne ideer og bidrag.

Der er brug for det
– Brøndbys Kulturnat er hele byens kulturnat, og den er afhængig af gode ideer og initiativer fra folk i byen. Sidste år mødte cirka 80 op til et møde, hvor de bidrog med input. Det gav os mange gode ideer, og flere forslag endte også med at blive til en del af Kulturnatten. Vi håber, at rigtig mange igen vil møde op og give os feedback og ideer til, hvad Brøndby Kulturnat 2016 skal bestå af – og hvad man eventuelt gerne selv vil bidrage med. Vi håber fx i år på at kunne have lidt større fokus på aktiviteter for børn og unge. Det vil vi gerne høre byens input til, fortæller Steen Andersen, Formand for Kulturudvalget.

Lysshow er med
Årets kulturnat afholdes den 7. oktober, og planlægningen er så småt i gang. Det ligger for eksempel fast, at en form for lysshow igen bliver en del af begivenheden. Sidste år var et stort lysshow ved Kilden et af aftenens højdepunkter.

Kick-off mødet afholdes den 10. marts kl. 19-21 i Kilden. Tilmelding senest den 6. marts på labij@brondby.dk eller på tlf. 2026 0369.
Vil man hjælpe med den praktiske afvikling af Brøndby Kulturnat 2016kan man melde sig som frivillig til labij@brondby.dk eller på tlf. 2026 0369

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top