fbpx
Gratis energitjek i Glostrup
Energivejlederen_tjekker_isoleringen_i_hulmur.jpg
Energivejlederen tjekker isoleringen i hulmur. Foto: Glostrup Kommune
GLOSTRUP. Glostrup Kommune vil nedsætte CO2-udslippet og energiforbruget. En del af indsatsen har fokus på energiforbruget i private boliger. Derfor tilbyder kommunen gratis energitjek

Der er mange gevinster at hente for private boligejere ved at nedbringe deres energiforbrug. Mest åbenlyst er den kontante besparelse. Men også øget komfort og et mere behageligt indeklima er resultatet af energirenovering af boligen. Borgere i Glostrup kan nu få tjekket, om det kan betale sig for dem.
Den gratis service udbydes i samarbejde med virksomheden HusetsEnergi og består af en online energiberegner, hvor du som boligejer i otte simple trin skal indtaste forskellige oplysninger om din bolig, for eksempel aktuelt energiforbrug, isoleringsniveau, vinduestype m.m.
Efter at have indtastet oplysningerne kan du med det samme se på skærmen, om du kan spare penge ved at gennemføre forbedringer som efterisolering, udskiftning af vinduer, varmepumper og andre installationer. For hver foreslået forbedring kan du desuden se den forventede pris, hvor meget du kan forvente at spare, og hvor lang tid det dermed vil tage at tjene investeringen hjem.

Tre fluer med ét smæk
– De færreste boligejere er klar over, hvor store beløb de kan spare på deres energiregning med relativt simple forbedringer. Som kommune vil vi gerne hjælpe vores borgere med at få et bedre overblik over deres forbrug og deres muligheder, og den online energiberegner er et godt redskab hertil, siger formand for Miljø- og Teknikudvalget i Glostrup Kommune Flemming Ørhem (DF).
Flemming Ørhem lægger vægt på, at boligejere oftest slår tre fluer med ét smæk, når de energirenoverer:
– Specielt i boliger fra før 1990 vil der mange gange være meget at hente, både i form af økonomiske besparelser, øget komfort og som regel også sundere indeklima. Rigtig mange boligejere fremhæver den øgede komfort, de oplever i dagligdagen efter at have gennemført forskellige forbedringer på energidelen.

Vil du være blandt de boligejere, der får et gratis energitjek? Der er rift om energitjekkene, så de uddeles efter først-til-mølle princippet.

Sådan gør du:
Gå ind på www.beregner.husetsenergi.dk og udfyld energiberegneren
Når beregneren er udfyldt, vil HusetsEnergi kontakte dig for at tilbyde et energitjek, hvis de kan se, at der er potentiale for besparelser. Du kan også selv kontakte HusetsEnergi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top