fbpx
Fjernvarme
Af Erik Borsholt Bygmarksvej 2, 2605 Brøndby Afstemning er acceptabel, men de ældre og andre uden IT skal kunne være med. Vesterled blev defineret ved udstykningen i 1920. Beboerne i hele det nu aktuelle område behøver således ikke at have samme holdning til fjernvarme. Alder og historie er vidt forskellige og ses for eksempel i […]

Af
Erik Borsholt
Bygmarksvej 2,
2605 Brøndby

Afstemning er acceptabel, men de ældre og andre uden IT skal kunne være med.
Vesterled blev defineret ved udstykningen i 1920. Beboerne i hele det nu aktuelle område behøver således ikke at have samme holdning til fjernvarme.
Alder og historie er vidt forskellige og ses for eksempel i de oprindelige grundejerforeninger. Ved afstemningen, der førte til naturgas i den nordlige del af Vesterled, var der flertal for naturgas fra nordsiden af Nordtoftevej, medens der syd for til og med nordsiden af Park Alle var flertal for fjernvarme, og således blev det.
Den nu forventelige afstemning kan, som tidligere, tælles op vej for vej.
Jeg ser umiddelbart fem naturlige blokke. For eksempel de gamle delinger nord og syd for Nordtoftevej og Park Alle, tilsvarende ved Knudslundvej eventuelt med Frøtoftevej separat og de østlige Kirkebakken og Kirkeskellet som én blok. Der ses ikke anledning til, at resultatet for sidstnævnte påvirker mulighederne for Bygmarksvej. Deling i blokke giver mulighed for at flere kan få deres ønsker opfyldt. Andre delinger kan tænkes. Grundejerforeningerne har her en naturlig opgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top