fbpx
En ung 100-årig
René Ahlgren-Møller, Brøndby Nord Vej 227, 2605 Brøndby Det konservative Folkeparti fylder den 22. februar 100 år, og selv om det ikke går så godt som i de glade Schlütter dage, er organisationen stadig i fuldt vigør. Mange kommuner har konservative borgmestre, og efter valget er den lidt reducerede folketingsgruppe blevet kraftigt revitaliseret – ikke […]

René Ahlgren-Møller,
Brøndby Nord Vej 227,
2605 Brøndby

Det konservative Folkeparti fylder den 22. februar 100 år, og selv om det ikke går så godt som i de glade Schlütter dage, er organisationen stadig i fuldt vigør. Mange kommuner har konservative borgmestre, og efter valget er den lidt reducerede folketingsgruppe blevet kraftigt revitaliseret – ikke mindst i kraft af vores lokale folketingsmedlem Rasmus Jarlov, der er valgt her i Københavns omegns storkreds. At formanden Søren Pape Poulsen også kom i Folketinget har bestemt også styrket partiet.
Lokalt har Den konservative vælgerforening i Brøndby afholdt generalforsamling, hvor Formanden René Ahlgren-Møller blev genvalgt, ligesom resten af bestyrelsen. Samtidig fik bestyrelsen et enkelt nyt medlem, i form af Hanne Melsted. Foreningen har haft en fremgang idet medlemstallet er steget cirka 10 % sidste år. René Ahlgren-Møller udtalte på generalforsamlingen, at den helt store opgave her lokalt, er at få sammensat et godt kandidathold til næste års kommunalvalg, vi har nogle emner men kunne nu godt bruge et par interesserede mere. Det konservative folkeparti vil gerne ønske vor nye borgmester Kent Magelund tillykke med valget, og samtidig takke Ib Terp for indsatsen for Brøndby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top