fbpx
Døgnrapporten uge 5
Indbrudstyv efterlyses BRØNDBY. Tirsdag den 26. januar 2016 kl. 20.45 indgik en anmeldelse om indbrud i en lejlighed på Tybjergparken. Forurettede overraskede en gerningsmand, som havde opbrudt terrassedøren. Gerningsmanden undløb fra stedet med det samme, og beskrives som: Mand, 16-17 år, 165-170 cm, lys hud, spinkel kropsbygning. Han var iført en lysegrå tynd vindjakke med […]

Indbrudstyv efterlyses
BRØNDBY. Tirsdag den 26. januar 2016 kl. 20.45 indgik en anmeldelse om indbrud i en lejlighed på Tybjergparken. Forurettede overraskede en gerningsmand, som havde opbrudt terrassedøren. Gerningsmanden undløb fra stedet med det samme, og beskrives som: Mand, 16-17 år, 165-170 cm, lys hud, spinkel kropsbygning. Han var iført en lysegrå tynd vindjakke med hætten snøret stramt om hovedet.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

To tricktyve efterlyses
BRØNDBY. Fredag den 29. januar 2016 kl. 12.23 blev en 80-årig kvinde udsat for et tricktyveri på Kærdammen. Kvinden handlede i et supermarked, hvor en gerningsmand aflurede hendes pinkode, hun blev kontaktet foran hendes hoveddør af en anden gerningsmand, som spurgte om vej. Efter forløbet opdagede hun, at hendes dankort var stjålet. Gerningsmændene beskrives som: A. Mand, østeuropæisk af udseende, 35-45 år, 170-180 cm, almindelig kropsbygning, kort sort hår. Han var iført en sort kasket, sort lang jakke, sorte jeans og sorte sko. B. Mand, østeuropæisk af udseende, 35-45 år, 160-170 cm, spinkel kropsbygning, kort sort hår. Han var iført en grå jakke, lyse jeans og lysebrune sko.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

To tricktyve efterlyses
GLOSTRUP. Mandag den 25. januar 2016 kl. 12.30 blev en 86-årig kvinde udsat for et tricktyveri foran hendes bolig på Kildevej. Kvinden handlede først i et supermarked, og blev kontaktet foran hendes hjem af en gerningsmand, som ville vide hvad adressen var. Gerningsmanden distraherede hende, mens en medgerningsmand stjal hendes dankort. De beskrives som: A. Mand, europæisk af udseende, 28-32 år, 170-175 cm, almindelig kropsbygning, kort sort hår. Han var iført en sort jakke, mørke bukser og sorte sko. B. Mand, østeuropæisk af udseende, 35-45 år, 180-185 cm, almindelig kropsbygning. Han var iført en sort hue, mørk jakke med hvide stropper hængende fra hætten.

Spirituskørsel
BRØNDBY. Lørdag den 30. januar 2016 kl. 03.30 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Brøndbyøstervej. Føreren, en 25-årig mand fra Brøndby, blev skønnet påvirket af alkohol, anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han var frakendt førerretten og blev sigtet for at køre i frakendelsestiden. Han nægter sigtelserne. Derudover blev han også sigtet for brugstyveri af en personbil, han erkender denne sigtelse.

Butikstyveri
BRØNDBY. Onsdag den 27. januar kl. 15.34 anmeldte en butik på Nygårds Plads, at de tilbageholdt en butikstyv. Politiet ankom til stedet. Anmelderen forklarede, at to unge mænd kom ind i butikken og tog hver sin bog, der var ens. Den ene mand gik til kassen og betalte for sin bog, mens den anden forlod butikken med bogen uden at betale.
Efterfølgende kom manden, der havde stjålet bogen, tilbage og forsøgte at få pengene retur for den stjålne bog ved af fremvise den anden mands kvittering.
Manden blev herefter sigtet for tyveri.

Bilbrand
BRØNDBY. Mandag den 25. januar 2016 kl. 20.33 indgik en anmeldelse om brand i en bil på Kirkebjerg Parkvej. Politiet ankom til stedet, og brandvæsenet var til stede og var i gang med at slukke branden. Bilen stod på en trailer og den var totalt udbrændt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top