fbpx
Cramo flytter ind i egne moduler
Anemonen-Glostrup.jpg

DK caption: 20140910, Glostrup, Danmark: Cramo Pavillion børnehave i Glostrup Foto: Lars Møller UK Caption: 20140910, Glostrup, Denmark: Photo: Lars Moeller

Cramo Adapteos har blandt andet leveret midlertidig beboelsesmoduler til institutionen Anemonen i Glostrup. Nu er Cramos administration selv flyttet ind i et modulbyggeri. Foto: Cramo
Cramo fra Glostrup leverer midlertidige og permanente moduler til blandt andet beboelse og kontorfaciliteter. For at bevise kvaliteten har Cramo Danmark nu flyttet sit domicil ind i virksomhedens egne moduler

Cramo Adapteo holder til på Fabriksparken i Glostrup. Her har de netop bygget nyt kontorhus, hvor de bruger deres egne kontormoduler.
– Vi har valgt at flytte virksomheden ind i et kompleks bygget af vores egne moduler – ikke kun for at få en bygning med et godt indeklima, som vi kender, men også for at vise, hvad vi kan tilbyde vores kunder, siger Mads Blom, direktør for Cramo Adapteo.
Det er ikke kun Cramo Adapteo, der står for udlejningen af moduler, der har fået nyt tag over hovedet – også Cramo Danmark, der er førende inden for materieludlejning, er flyttet ind i søsterselskabets moduler, der står placeret på Fabriksparken 30-32 i Glostrup.

Kom indenfor

Den nye kontorbygning kommer dels til at fungere som et levende showroom, men Cramo får flere fordele af, at medarbejderne hver dag selv færdes i modulerne i C90-serien.
– Ved at bo i vores egne moduler kan vi løbende indsamle viden om, hvad det vil sige at benytte vore produkter. Vi kan lære af fejl og mangler og føre egne erfaringer videre til de mange nye moduler, som vi sender ud på markedet, fortæller Mads Blom.
Han tilføjer, at kunder og interesserede altid er velkomne til at kigge indenfor og se de nyeste modulløsninger inden for beboelse og kontor.
– I vores nye domicil har vi samlet forskellige løsninger inden for beboelse med eget toilet og bad. Kontordelen har alle moderne faciliteter som enkelt- og dobbeltmandskontor, større kontorfællesskab, møderum i forskellige størrelser, te-køkken, kantine, køkken, en dejlig tagterrasse og meget mere, fortæller Mads Blom.

Opvarmes med solceller
Cramos nye moduldomicil i Glostrup er miljørigtigt, da det opvarmes med solceller. Sammen med udluftningssystemet, der sikrer et sundt arbejdsmiljø, gør dette blandt andet, at opstillingen ikke kun kan bruges som en midlertidig løsning. Hovedkvarteret overholder nemlig alle regler for permanent byggeri.
– Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, heller ikke når vi selv er kunden. Vi overholder både kundernes krav og krav i forhold til bygningsreglementet, lover Mads Blom.
Ved siden af hovedkvarteret i Glostrup er Cramo Adapteos nye ”Plug and Play”-beboelsesmodul opstillet. Modulet er en enkelt løsning til byggepladser eller til beboelse for en eller to personer. Et beboelsesmodul kan leveres og være indflytningsklar på 24 timer.

Ingen slutdato
Det er ganske få tiltag, der kan gøre midlertidig byggeri anvendeligt i mere end de typiske tre til fem år – og dermed kan man nemt forlænge en midlertidig genhusning i Cramo Adapteos moduler. Fordelen ved at leje er, at kunden kender de faste omkostninger, og at opstillingen løbende kan tilpasses, hvis behovet ændrer sig. Ved endt brug tages modulerne retur og bliver istandsat til et nyt projekt.
– Det gør blandt andet, at vores moduler er en bæredygtig løsning, siger direktør Mads Blom, der dog ikke har sat en slutdato på Cramo Danmarks beboelse i virksomhedens egne moduler.

1 kommentar om “Cramo flytter ind i egne moduler”

  1. Ida Ambrose siger:

    Kan i evt svare på Hvor henne, kan jeg have et sådant modul stående permanent som beboelse
    Er interesseret i at leje en vogn
    Mvh Ida Ambrose

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top