fbpx
Brøndby jazzklub har fødselsdag
BRØNDBY. På fredag er der fødselsdags arrangement i Brøndby Jazzklub

Da nogle jazzmusikere tilbage i begyndelsen af 1979 fandt på at der skulle ligge en jazzklub i Brøndby Strands nye center, havde de nok ikke regnet med, at den ville holde så mange år.
Men på fredag den 19. februar fylder Brøndby Jazzklub 37 år, og det bliver fejret i Kulturhuset Brønden. Jørgen Svare Jazz Vibes spiller op kl. 19.30, hvor der vil blive leveret flot klarinetspil på en lidt anderledes jazzaften. Jørgen Svare dannede i 2015 en kvartet med tre meget dygtige og kendte musikere, så denne aften er bestemt et besøg værd. Musikerne er Jørgen Svare på klarinet, Benita Haastrup på trommer, Jens Skou på bas og Kaare Munkholm på vibraphone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top