fbpx
Bølle fra Brøndby til MGP
126768912.jpg
Gruppen Bølle fra Brøndby var med til MGP i lørdags. Foto: Bjarne Bergius Hermansen for DR
BRØNDBY. Tre drenge fra Brøndby Strand var lørdag med i MGP finalen

Tayip Cevher, Jihad Assi og Avras Hasan er til sammen gruppen Bølle. Lørdag aften var de til MGP, der er børnenes Melodi Grand Prix.
Deres sang ”ballade” var blandt de ti, der blev udvalgt til at være med i finalen.
– Vi laver mange ting sammen, så vi prøvede at stille op til MGP. I starten var det bare for hyggens skyld, men så kom vi med til workshop, og så blev det seriøst. Så arbejdede vi mere på vores sang. Så den blev fed, og så kom vi videre til audition, og til audition sang vi den rigtig godt, og så synes de den var god. Det er vi rigtig glade for, fortæller Tayip Cevher.

Sangen handler om at lave ballade, hvilket drengene lavede noget af, inden de fik travlt med at blive klar til MGP. Men det var ballade på den gode måde.
– Vi ville gerne skrive en sang om, hvad vi laver i vores fritid. Så vi ville gerne skrive en sang om, hvad man kan lave, når man laver ballade på den gode måde. Vi hygger os på den måde, at vi laver ballade på den hyggelige måde, siger Jihad Assi.
Deres ballade handler primært om at få folk til at smile, ikke om at ødelægge og lave hærværk.
– Det er ikke sådan noget med at smadre vinduer. Det er måske en snebold på et vindue og så stikke af, siger Avras Hasan.
– Vi laver også dørfis, og får folk i godt humør, siger Tayip Cevher.

Synger for hinanden

De tre drenge hører meget musik i deres fritid og synger sange for hinanden.
– Vi synger meget for hinanden, når vi keder os. Vi går ikke til musik, men vi hører meget musik og synger meget musik. Vi synger noget, der er sjovt og noget for at træne vores stemmer, siger Tayip Cevher.
Da de i lørdag stod på scenen til MGP i Horsens var det dog noget andet. Nu skulle de ikke længere kun synge for hinanden, nu skulle de synge for hele Danmark.
– Vi ville have folk op i humør. Vi lukkede dem ind i vores fest, siger Tayip Cevher.

Hyggelig optræden

Publikum i Horsens blev virkelig lukket ind i festen.
– Det var rigtig godt at se folk blive glade for noget, man har lavet. Alle var bare med på den, siger Jihad Assi.
Mest af alt, så havde drengene bare en hyggelig aften.
– Det gik rigtig godt, selvom vi ikke gik videre. Det var mega hyggeligt at stå på scenen, det var en stor oplevelse. Vi stod på den store scene foran rigtig meget publikum. Der var også afterparty, der hyggede vi os, siger Jihad Assi.
De tre drenge er absolut ikke færdige med at lave musik sammen.
– Vi har tænkt os at fortsætte. På søndag skal vi til koncert. Vi er også i gang med at lave en ny sang, siger Jihad Assi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top