fbpx
Volleykvinder indleder året med sejr
151004-Amager-BVK-Libero-Rikke-Larsen-i-forsvarsaktion.jpg
Spillet var ikke fantastisk, da Brøndby vandt årets første kamp. Men heldigvis spillede libero Rikke Larsen en god kamp. Foto: Thomas Guldager
SPORT. I efteråret gik Brøndbys volleyballkvinder fra sejr til sejr. Det fortsætter i 2016. Dog var spillet ikke prangende i årets første kamp

Brøndby Volleyball Klubs første kamp i det nye år, var knap så sprængfarlig som den netop overståede højtid. Men til trods for at angrebene var præget af løst krudt, lykkedes det alligevel de regerende mestre at tage en 3-1 sejr mod ligaens nummer seks, Elite Volley Aarhus, da de to hold mødtes lørdag den 9. januar.
I første sæt levede Brøndby op til favoritværdigheden og kom foran fra start, primært i kraft af perfekte servemodtagninger fra libero Rikke Larsen.
De gode modtagninger blev af hæver Eva Bang udnyttet til at bringe de to centerspillere Paulina Hougaard-Jensen og Dominique Thompson i spil, og de kvitterede med point på samtlige deres angreb i sættet. Føringen blev støt og roligt udbygget og Brøndby kunne tage sættet 25-17.

Dårligt spil
I andet sæt hang spillet overhovedet ikke sammen for Brøndby. Kantangriberne, som ikke fik ordentlige vinkler på deres angreb, måtte se sig blokeret ikke mindre end seks gange. Hertil kom fire fejlslag og et par servefejl. Aarhus var ikke sene til at udnytte svaghederne og kunne med 25-20 lukke sættet.

Blev bedre

I tredje sæt var der kommet mere gang i kantangriberne Deme Morales og Trine Kjelstrups angreb, og der blev fra start lavet en føring, som voksede hen til sættets afslutning på 25-19.
I fjerde sæt var krudtet igen blev vådt, og det var stort set kun Julie Mikaelsen og indskiftede Daria Wozniak, som vandt angreb. Heldigvis fungerede blokaden i dette sæt rigtigt godt, og seks pointgivende blokader var kraftigt medvirkende til, at sættet trods et noget svingende niveau kunne tages i hus med overbevisende 25-16.

Brøndby møder på torsdag Amager VK i Stadionhal 1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top