fbpx
Vejarbejde i vente
vej.jpg
I de kommende uger er der vejarbejde på Vallensbækgrenen, Motorring 4. Det kan mærkes i weekenderne. Foto: Vejdirektoratet
VALLENSBÆK. Fem weekender med ét spor og 50 km/t på Vallensbækgrenen i sydgående retning. Sådan er situationen i den kommende tid

De kommende weekender vil der kun være én farbar vejbane, nødsporet på Vallensbækgrenen, Motorring 4, i sydgående retning og en hastighedsbegrænsning på 50 km/t.
Det fortæller Vejdirektoratet i en pressemeddelelse. Banedanmark skal nemlig udføre svejsearbejde på den nye jernbanebro over Vallensbækgrenen.
Jernbanebroen er en del af den nye højhastighedsjernbane mellem København og Ringsted.

Også i vinterferien
Arbejdet starter fredag den 29. jananuar klokken 20.00 og varer til mandag morgen den 1. februar klokken 05.00. Det fortsætter i de følgende weekender i ugerne 5, 6, 7 og 8 i samme tidsrum. Arbejdet pågår således også i weekenderne i forbindelse med vinterferien.
Af sikkerhedsmæssige årsager er det nødvendigt at lede trafikken udenom arbejdsområdet da svejsearbejdet foregår ind over flere vejbaner.

På hverdage
Svejsearbejderne udføres kun i weekender. På hverdage er det igen muligt at køre med 80 km/t i alle tre spor på Motorring 4.
Banedanmark har placeret svejsearbejderne i weekenderne for at mindske de trafikale gener mest muligt. Trafikanterne kan dog forvente mindre kødannelser og forsinkelser i de omtalte weekender.
Vejdirektoratet anbefaler trafikanterne at søge andre ruter.
Vejdirektoratet og Banedanmark beklager på forhånd de gener, der måtte opstå for trafikanterne. Banedanmark bestræber sig på at gøre arbejdet færdigt så hurtigt som muligt.

Læs mere om Den nye bane København-Ringsted på www.bane.dk/københavn-ringsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top