fbpx
To volleysejre mere
151004-Amager-BVK-nr-11-Paulina-kigger-længselsfuldt.jpg
To sejre mere kunne Brøndbys volleyballkvinder sætte ind på kontoen i løbet af den forgangne uge. Paulina Hougaard-Jensen spillede en vigtig rolle i den forbindelse. Foto: Thomas Guldager
SPORT. To nye sejre til Brøndbys volleyballkvinder blev det til i den forgange uge

Torsdag blev det til en 3-0 sejr over ligaens nummer fire, Amager VK, og lørdag var der kamp i Øresundsligaen, hvor svenske Gislaved måtte rejse hjem med et 0-3 nederlag. Det er resultatet efter Brøndbys volleyballkvinder har været i aktion to gange id en forløbne uge.
I kampen mod Amager VK sørgede Paulina Hougaard-Jensen med to serveesser og yderligere en god serv for hurtigt at bringe Brøndby på 4-1.
Efter en periode midt i sættet, hvor Amager fik kontakt ved 13-13, blev der dog igen trukket fra, og det var igen Paulina Hougaard-Jensen der med en god serv lagde grunden til et ryk fra 21-18 til 25-18.
I andet sæt ændrede Amager servetaktik og servede nu primært mod Rikke Larsen. Dog uden større succes, da også Rikke Larsen havde en sikker dag i modtagningen.
Et afgørende ryk tog Brøndby i anfører Eva Bangs serv, hvor hun med fem pressede server bragte sit hold på 14-8. En føring der blev yderligere udbygget hen mod sættets afslutning på 25-17.
Også i tredje sæt lagde Brøndby bedst fra start og kom til en 16-11 føring, men Amager havde på ingen måde givet op og kæmpede sig tilbage i sættet og kom på 23-24. Spændingen varede dog kort, da kampens spiller, Julie Mikaelsen, bragede det næste angreb i gulvet til 25-23. Med sejren fastholder Brøndby sin førsteplads i volleyligaen.

Også Øresundssejr
I lørdagens kamp i Øresundsliga mod svenske Gislaved kom Brøndby foran fra start og en forholdsvis begrænset føring blev i Dominique Thompsons serv udbygget fra 13-9 til 19-9 og i rotationen efter lagde Eva Bangs serv grunden til de overbevisende slutcifre 25-12.
I andet sæt fandt Dominique Thompson igen Gislaveds svage punkter med sin serv og Brøndby kom til en 7-2 føring, og støt og roligt øgede Brøndby til endnu en knusende 25-12 afslutning.
I tredje sæt var jævnbyrdigheden noget større. Gislaved lagde ud med at føre sættet og holdt denne føring frem til 12-12, hvor Brøndby tog over. Der blev gennem gode angreb af især Trine Kjelstrup og Paulina Hougaard-Jensen skabt et lille hul, og sættet kunne lukkes med 25-22. Dermed har Brøndby udbygget sin føring i Øresundsligaen, så de nu er syv point foran nummer to.

Næste opgave er på udebane mod Lyngby Volley d. 24. januar og i weekenden efter skal der kæmpes om Nordic Club Championship i finalestævnet, hvor modstanderne er de to norske klubber Randaberg og Oslo KFUM, samt de svenske mestre, som er værter for mesterskabs finalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top