fbpx
Tid og sted uge 3
I ballettens verden I mere end 44 år var Jette Buchwald tilknyttet Den kongelige Ballet, og fra den periode har hun mange oplevelser og sjove anekdoter at fortælle. Dem deler hun ud af lørdag den 30 januar på café Glenten Sammen med balletensemblet var hun på mange rejser og har for eksempel arbejdet sammen med […]

I ballettens verden

I mere end 44 år var Jette Buchwald tilknyttet Den kongelige Ballet, og fra den periode har hun mange oplevelser og sjove anekdoter at fortælle. Dem deler hun ud af lørdag den 30 januar på café Glenten

Sammen med balletensemblet var hun på mange rejser og har for eksempel arbejdet sammen med dronning Margrethe på Et Folkesagn og Nøddeknækkeren.
Gennem sin karriere som danser har Jette Buchwald danset adskillige partier og roller. I de seneste år kunne publikum nyde hende i blandt andet karakterroller i Napoli, Romeo og Julie samt Sylfiden.
Undervejs i karrieren har Jette Buchwald modtaget flere priser, nomineringer og hædersbevisninger. I dag rejser hun rundt for at udbrede sin glæde ved balletten og sit kendskab til den mytiske balletverden.
I løbet af foredraget vil Jette Buchwald vise forskellige rekvisitter, og hun vi vil fortælle om balletbørnene, ballettens hverdag samt give et indblik i nogle af Det Kgl. Teaters værksteder.

Foredraget finder sted sker lørdag den 30. januar kl.14.00 på Café Glenten, Glentemosen 3, 2605 Brøndby
Gratis Billetter på www.oplevbrondby.dk, i Kulturhusene Brønden og Kilden og på Brøndbyvester Bibliotek
Arrangør: Brøndby-Bibliotekerne i samarbejde med Café Glenten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top