fbpx
Tid og sted uge 1
Foredrag om motions og kløverstier GLOSTRUP. Diabetes foreningen i Glostrup afholder onsdag den 13. januar klokken 19 et gratis foredrag om kløverstierne i Glostrup. Under overskriften ”Naturen i byen” fortæller formanden for Danmarks Naturfredningsforening i Glostrup, Carsten Pedersen, hvordan man kan bruge motions- og kløverstiet. Det foregår på aktivitetscentret på Sydvestvej 12.

Foredrag om motions og kløverstier
GLOSTRUP. Diabetes foreningen i Glostrup afholder onsdag den 13. januar klokken 19 et gratis foredrag om kløverstierne i Glostrup. Under overskriften ”Naturen i byen” fortæller formanden for Danmarks Naturfredningsforening i Glostrup, Carsten Pedersen, hvordan man kan bruge motions- og kløverstiet. Det foregår på aktivitetscentret på Sydvestvej 12.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top