fbpx
SuperBrugsen kan…
Af Kaare Kjær-Madsen Formand for Ældre Sagen i Brøndby Da SuperBrugsen åbnede den nye forretning i Brøndbyvester, manglede der røde indkøbskurve. Og det gav travlhed hos os i Ældre Sagen. Et større antal seniorer kontaktede os, og klagede deres nød over de manglende kurve. Vi fik fat i brugsuddeleren, som ” lovede at se på […]

Af
Kaare Kjær-Madsen
Formand for
Ældre Sagen i Brøndby

Da SuperBrugsen åbnede den nye forretning i Brøndbyvester, manglede der røde indkøbskurve. Og det gav travlhed hos os i Ældre Sagen. Et større antal seniorer kontaktede os, og klagede deres nød over de manglende kurve.
Vi fik fat i brugsuddeleren, som ” lovede at se på sagen”.
Og det har han allerede gjort: Der er nu kommet mindre, røde indkøbskurve i SuperBrugsen, og vi takker på manges vegne for servicen.

PS: Nu mangler vi bare, at de røde kurve bliver stillet i indgangsfoyeren, lige som de øvrige indkøbskurve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top