fbpx
Sneen faldt over området
Hvissinge2.jpg
Sneen faldt fredag blandt andet over Hvissinge. Men var hurtig væk igen. Foto: drone-fotos.nu
HELE OMRÅDET. Fredag faldt sneen igen over Folkebladets område. Det blev dog ikke så slemt i denne omgang. Men der er fortsat kritik af rydningen

Fredag faldt der igen sne i Folkebladets område. Denne gang var snefaldet dog ikke så voldsomt som sidste gang.
Sneen førte derfor ikke til de samme trafikale udfordringer, som det var tilfældet i slutningen af november.

Vi holder øje
Da Folkebladet i november beskrev snerdyningen, var en af kritikerne af forholdene i Glostrup, Poul Hansen fra Glostrup. Han cykler hver dag fra hjemmet i Glostrup til arbejdspladsen i Brøndby og tilbage igen.
Selvom snefaldet fredag ikke var så kraftigt, og Glostrup Kommune også havde folk på vejen tidligt, mener Poul Hansen, at der også denne gang var stor forskel på snerydningen i de to kommuner, da han skulle fra Brøndby:
– Jeg har for en time siden (fredag kl. 12, red.) kørt den sædvanlige strækning fra Fabriksparken til Knudlundsvej på cykel. Tendensen er den samme som i slutningen af november 2015. Der har sandsynligvis været kørt en enkelt gang med kost i Glostrup. Men det sne, der er faldet efterfølgende, er begyndt at skabe disse fastfrosne cykelspor, hvor det er dem, der styrer cyklen og ikke dig selv. Sjovt nok må det igen have sneet mere i Glostrup, for lige så snart man passerer kommunegrænsen ved Bromarksvej, er cykelstien totalt ryddet, altså hvis man fortsætter sydpå ind i Brøndby kommune.
Denne forskel undrer Poul Hansen:
– Denne gang kan det da ikke komme bag på nogen, at det ville blive snevejr. Det er efter 1. december, så beredskabet burde være på plads. Med mindre aftalen kun gælder i december.

IMG_5979
Da der i slutningen af november faldt sne, var der stor kritik af snerydningen i Glostrup. Fredag var medarbejdere fra Glostrup Kommune hurtigt på gaden for at rydde sne. Der er dog stadig kritik af kommunens snerydning. Foto: Heiner Lützen Ank

IMG_5166
Også i Brøndby faldt sneen fredag. Fortove og cykelstier blev dog ryddet. Senere forsvandt sneen. Foto: Jeanette Grøn Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top