fbpx
Skriv en novelle med Folkebladet i hovedrollen
COLOURBOX6887049.jpg

Workplace, laptop and notepad on wooden table

Nu har du muligheden for at vinde 5.000 kr. i den novellekonkurrence, Folkebladet har udskrevet sammen med Ballerup Bladet, Gladsaxe Bladet og Brønshøj-Husum Avis. Foto: Colourbox
HELE OMRÅDET. Præmie på 5.000 kr. til vinderen af novellekonkurrence, udskrevet af Ballerup Bladet, Folkebladet for Glostrup, Brøndby og Vallensbæk samt Gladsaxe Bladet og Brønshøj-Husum Avis

Går du med en forfatter i maven? Så har du nu mulighed for at få flere end hundrede tusinde læsere i tale på én gang. Og samtidig sikre dig hele 5.000 kr. i præmie for dit litterære værk. Det er nemlig, hvad der stilles i udsigt til vinderen af en novellekonkurrence, som de fire lokalaviser netop har udskrevet.
– Trods disse års stærke fokus på de elektroniske medier er der stadigvæk masser af livskraft i det skrevne ord, trykt på papir. Det leverer de lokale ugeaviser et synligt bevis på hver eneste uge. Ord og papir er også en rigtig god kombination i en mere kunstnerisk sammenhæng, og det vil vi gerne markere med en novellekonkurrence, hvor den lokale ugeavis skal spille en hovedrolle, forklarer Mette Hviid Togsverd, der er chef for alle fire aviser.

Frit slag for fantasien
Ud over at den lokale ugeavis skal spille en hovedrolle i novellen, er der frit slag for fantasien. Novellen, der må være på op til 10.000 anslag, skal mailes til Folkebladet senest den 1. april. Vinderen af novellekonkurrencen vil blive udvalgt af en jury, under ledelse af direktør og ansvarshavende redaktør Mette Hviid Togsverd.
– Vi håber, at mange af vores læsere vil tage udfordringen op og skrive en novelle til konkurrencen og samtidigt få mulighed for at nå ud til et meget stort antal læsere. Vindernovellen vil nemlig blive bragt i alle fire lokalaviser – til glæde for vores mange læsere, slutter Mette Hviid Togsverd.

Novellekonkurrence, udskrevet af Ballerup Bladet, Folkebladet for Glostrup, Brøndby og Vallensbæk samt Gladsaxe Bladet og Brønshøj-Husum Avis.
Omfang op til 10.000 anslag med mellemrum.
Folkebladet skal spille en hovedrolle i novellen.
Bedste novelle honoreres med 5.000 kr.
Afleveringsfrist:
1. april 2016.
Sendes pr. mail til
Folkebladet@folkebladet.dk
Aviserne forbeholder sig ret til at offentliggøre alle fremsendte noveller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top