fbpx
Sjippesucces for Glostrupklub
IF32-Rope-Skipping-Team.jpg
To hold fra IF32 Rope Skipping Team vandt guld ved åbne jyske mesterskaber i weekenden. Foto: IF32 Rope Skipping Team
SPORT. Et hold fra IF32 Rope Skipping Team i Glostrup drømmer om VM. I weekenden tog de hul på at indfri den

Lørdag den 23. januar deltog IF32 Rope Skipping Team i de åbne jyske mesterskaber i Aalborg. Glostrup stillede med to hold.
Et i begynderrækken over 15 år. Det var første gang, Simone Svalebech stillede til konkurrence, men hun fik god opbakning af holdkammeraterne Emma Høvring-Nielsen og de garvede sjipperer Amalie Baunsgaard Nielsen og Izabella Sønderby. De fire piger var et nyt team, som ikke har sjippet sammen i konkurrence før. Det gjorde de godt. Selvom der var et par småfejl, tog IF32 guldet for næsen af Aarhus og Lillerød.

Guld trods nyt hold
I den internationale række for 12-14 år stillede IF32 med et helt nyt sammensat hold. Mathilde Hjort Petersen, Maja Richter Krogsgaard, Natasha Vincent, Tatiana Brandli og Elena Kærgaard har dog alle sjippet i mange år.
Alligevel bliver de ved med at lære nye tricks og finpudse de eksisterende, så det var med stor spænding, at de gik på gulvet i Aalborg. De lavede personlig rekord i Single Rope speed med 309 hop på 4 x 30 sek.
De kom også godt igennem de øvrige discipliner, selvom der er plads til forbedring.
Det er dog også sæsonens første konkurrence og derfor en slags generalprøve på både sjællandske mesterskaber og danske mesterskaber. Trods småfejl tog pigerne fra Glostrup også her guldet for næsen af Gug og Lillerød. Dette tegner godt for de kommende mesterskaber.

Drømmen om VM
De fem piger i 12-14 år har i år lavet en målsætning om at komme med til VM i august 2016.
Det er en meget ambitiøs målsætning, da det kræver et snit på 2100 point til jyske og sjællandske mesterskaber.
Da de til jyske mesterskaber fik lige over 1800 point, skal der knokles de næste to uger for at lave en præstation ud over det sædvanlige, når holdene igen mødes til sjællandske mesterskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top