fbpx
SF Brøndby har valgt spidskandidat
Vagn-farve.jpg
SF i Brøndby har valgt Vagn Kjær-Hansen til spidskandidat til kommunalvalget i 2017. Vagn Kjær-Hansen har været medlem af kommunalbestyrelsen siden 2006. Foto: Pressefoto
BRØNDBY. På SF Brøndbys nyligt afholdte generalforsamling blev Vagn Kjær-Hansen valgt som partiets spidskandidat til kommunalvalget i 2017

I 2017 skal der igen være kommunalvalg. I den forbindelse har SF i Brøndby valgt spidskandidat til kommunalvalget, og det blev Vagn Kjær-Hansen, der siden 2006 har været valgt til kommunalbestyrelsen i Brøndby.
I en pressemeddelelse skriver SF Brøndby:
”Vagn har siddet i kommunalbestyrelsen for SF Brøndby siden 2006, og har lige fejret sit 10 års jubilæum. De sidste seks år har Vagn været formand for Teknik- og Miljøudvalget i Brøndby, en opgave som han har varetaget med flid og stort engagement. Vi er i SF Brøndby stolte over den indsats, Vagn har lagt for dagen, både for Brøndby og for SF. Det er med stor glæde, at vi kan se på de forbedringer af genbrug, trafiksikkerhed og den kollektive trafik, som er sket over de sidste seks år, og vi ser frem til flere sejre for miljøet og en velfungerende trafik fremover.”

Fuldtidspolitiker
I pressemeddelelsen hedder det videre:
”Vagn Kjær-Hansen er 55 år gammel og har været SF’er siden han var 17. Vagn bor i Brøndby Strand, hvor han har boet de sidste 13 år. Vagn er civilingeniør og har i en del år arbejdet som journalist og med internettet. Siden han i 2010 blev udvalgsformand, har han kun haft mindre jobs ved siden af sit politiske arbejde.”

Fokus på valgkamp
SF Brøndby lover i forbindelse med valget af Vagn Kjær-Hansen, at der skal være fokus på at løse problemer:
”Generalforsamlingen valgte énstemmigt Vagn til at stå i spidsen for SF Brøndbys valgkamp frem mod kommunalvalget i november 2017. Fra nu og til valget er overstået, vil vi i SF gøre vores bedste for at komme hele vejen rundt i kommunen og finde nye løsninger på kendte problemer, og måske også ukendte problemer, i samarbejde med byens borgere.”
Og så skal der arbejdes med omprioriteringsbidraget, forsikrer SF Brøndby:
”I 2017 rammer det såkaldte ”omprioriteringsbidrag” Brøndby kommune, med et krav om at vi sparer 1 procent af vores udgifter. Det bliver ikke let, især fordi vi i SF er meget opsat på at der ikke sker forringelser af vores velfærd. Vi vil arbejde meget bevidst for at det ikke sker, og vi håber at rigtigt mange Brøndbyboere vil bakke op om, og støtte den holdning.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top