fbpx
Rettelse
GLOSTRUP. I Artiklen ”Her mangler der også parkeringspladser” fra sidste uges avis fremgik det, at Rema 1000 allerede havde købt det ene nabohus, men at naboerne i det andet hus ikke var interesseret i at sælge lige nu. Det er ikke korrekt, oplyser naboen. – Det er faktuelt forkert, at vi ikke er interesseret i at […]

I Artiklen ”Her mangler der også parkeringspladser” fra sidste uges avis fremgik det, at Rema 1000 allerede havde købt det ene nabohus, men at naboerne i det andet hus ikke var interesseret i at sælge lige nu. Det er ikke korrekt, oplyser naboen.
– Det er faktuelt forkert, at vi ikke er interesseret i at sælge vores hus til Rema. Vi har for cirka 1½ år siden startet dialogen med Rema om salg af vores ejendom, og der givet dem vores pris, men vi har til dato endnu ikke kunne blive enige, så pt ligger bolden derfor hos Rema1000, skriver Linda Hasselblad og Kenneth Hansen i en mail til Folkebladet.
Vi beklager fejlen.

1 kommentar om “Rettelse”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top