fbpx
Politirapporten uge 3
HELE OMRÅDET. Lejlighedsindbrud VALLENSBÆK. Mandag den 11. januar 2016 mellem kl. 12.15 og 16.30 var der indbrud i en lejlighed på Åsvinget. En ukendt gerningsmand opbrød hoveddøren og stjal bl.a. smykker og kontanter. Butikstyveri BRØNDBY. Tirsdag den 12. januar kl. 15.41 indgik en anmeldelse om butikstyveri i en forretning på Nygårds Plads, hvor en butiksdetektiv tilbageholdte en […]

Lejlighedsindbrud
VALLENSBÆK. Mandag den 11. januar 2016 mellem kl. 12.15 og 16.30 var der indbrud i en lejlighed på Åsvinget. En ukendt gerningsmand opbrød hoveddøren og stjal bl.a. smykker og kontanter.

Butikstyveri
BRØNDBY. Tirsdag den 12. januar kl. 15.41 indgik en anmeldelse om butikstyveri i en forretning på Nygårds Plads, hvor en butiksdetektiv tilbageholdte en person. Personen tog varer ned i en indkøbskurv og derefter ned i en medbragt rygsæk. Personen blev sigtet for butikstyveri og erkender sigtelsen.

Villaindbrud
BRØNDBY. Tirsdag den 12. januar 2016 mellem kl. 09 og 16.30 var der indbrud i en villa på Krogagervej. En ukendt gerningsmand opbrød et stuevindue og stjal bl.a. elektronik

Indbrud i villa
BRØNDBY. Tirsdag den 12. janauar 2016 mellem kl. 08 og 19 begik en ukendt gerningsmand et indbrud i en villa på Søholtparken. Gerningsmanden opbrød et stuevindue og stjal bl.a. smykker og kontanter.

Mindre færdselsuheld
GLOSTRUP. Tirsdag den 12. januar 2016 kl. 17.15 indgik en anmeldelse om et mindre uheld på Motorring 3 mellem to bilister. Part 1 påkørte part 2 ved et vognbaneskift. Begge parter kørte ind og holdte i nødsporet, hvor part 2 ringede til politiet under mistanke at part 1 var spirituspåvirket. Politiet kom til stedet, og skønnede part 1 til at være påvirket af spiritus, som blev anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård.

Lejlighedsindbrud
BRØNDBY. Torsdag den 14. januar 2016 mellem kl. 19 og 21.30 var der indbrud i en lejlighed på Ulsøparken. En ukendt gerningsmand opbrød en altandør og stjal bl.a. elektronik og smykker.

Solouheld
VALLENSBÆK. Torsdag den 14. januar 2016 kl. 09.54 skete der et solouheld på Køge Bugt Motorvejen. En bilist ville foretage et vognbaneskifte, men mistede herredømmet over bilen og ramte i den forbindelse et autoværn. Der skete ingen personskade ved uheldet.

Lejlighedsindbrud
BRØNDBY. Søndag den 17. januar 2016 kl. 00.05 var der indbrud i en lejlighed på Gillesager. En ukendt gerningsmand opbrød hoveddøren og stjal bl.a. smykker.

Forsøg på tricktyveri
BRØNDBY. Torsdag den 14. januar 2016 mellem kl. 16 og 17 forsøgte en gerningsmand at begå et tricktyveri mod en 83-årig kvinde i hendes hjem på Brøndbyvestervej. Manden ringede på hoveddøren og foregav sig for at være naboen, som havde låst sig ude. Herefter ringede han på hendes dør og ville tjekke lejligheden, da han mente, at det dryppede med vand fra hendes lejlighed ned i stuelejligheden. Han blev nægtet adgang og beskrives som: Mand, 20–30 år, ca. 168 cm høj, mørk i huden. Han var iført mørkt tøj og talte dansk uden accent. Henvendelser døgnet rundt på telefon 43 86 14 48

Kørsel uden førerret
GLOSTRUP. Lørdag den 16. januar 2016 kl. 02 bragte en politipatrulje en personbil til rutinemæssig standsning på Hovedvejen. Føreren, en 32-årig mand fra København, var ikke i besiddelse af et gyldigt kørekort og blev sigtet for at køre uden førerret. Han erkender sigtelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top