fbpx
Ønsker meninger om trafikken
COLOURBOX1080788.jpg

Cyclist passing by on urban cycle path.

Brøndby ønsker trafiksikkerhed. Foto: Colourbox
BRØNDBY. Brøndby Kommune er i gang med at revidere kommunens trafikhandlingsplan, og borgerne er inviteret til at tænke med

Trafikhandlingsplanen beskriver, hvordan man kan gøre det bedre og nemmere for borgere og andre trafikanter at bevæge sig i kommunen. Planen præsenterer en række tiltag, som bliver endelig behandlet i løbet af 2016-2020.
Teknik- og Miljøudvalget har godkendt forslag fra Teknisk Forvaltning til indsatsområder og mål til Trafikhandlingsplan 2016.
Kommunen vil dog gerne høre borgernes syn på forslag og ønsker til konkrete projekter, der kan opfylde de opstillede mål for hvert af følgende fire områder:

Trafiksikkerhed
Brøndby Kommune ønsker at reducere tilskadekomne og derfor skal antallet af tilskadekomne i 2020 være mindre end halveret i forhold til 2010.

Tryghed i trafikken
Brøndby skal være et godt sted at bo, hvor forældre trygt kan sende deres børn i skole, unge trygt kan gå hjem fra byen og ældre trygt kan cykle efter dagligvarer.

Fremkommelighed
Brøndby Kommune ønsker at forbedre forholdene for cyklister og busser, så endnu flere vil benytte disse transportmidler. Brøndby Kommune vil i perioden 2016 – 2020 etablere 2 km cykelsti.

Tilgængelighed
Brøndby Kommune vil løbende udskifte vejbelægninger i overkørsler, så de eksisterende brostensbelægninger erstattes med rød asfalt med henblik på at forbedre tilgængeligheden ved overkørslerne.

Høringsperiodenløber frem til 1. februar 2016.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top