fbpx
Ny udvalgsformand på plads
GLOSTRUP. Som tidligere omtalt i Folkebladet, så har Venstres gruppe i kommunalbestyrelsen i Glostrup rykket rundt på en del medlemmer af udvalgene. En af ændringerne var, at Sophie Dahl Brohus erstattede Ina-Marie Nielsen som medlem af Børne- og Skoleudvalget. Ina-Maire Nielsen var tidligere formand for udvalget. Derfor skulle udvalget vælge en ny formand på mødet i […]

Som tidligere omtalt i Folkebladet, så har Venstres gruppe i kommunalbestyrelsen i Glostrup rykket rundt på en del medlemmer af udvalgene. En af ændringerne var, at Sophie Dahl Brohus erstattede Ina-Marie Nielsen som medlem af Børne- og Skoleudvalget.

Ina-Maire Nielsen var tidligere formand for udvalget. Derfor skulle udvalget vælge en ny formand på mødet i december. Det var på forhånd aftalt, at Sophie Dahl Brohus skulle have den post, hvilket hun også fik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top