fbpx
Ny apoteker i Glostrup
Apotek4.jpg
Kristian Østergaard Nielsen bliver ny apoteker 1. februar efter Steen Mejlgaard stopper. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Apoteker Steen Mejlgaard fratræder den 31. januar 2016 efter mere end 31 år som indehaver af apoteket

Apoteket i Glostrup har gennem 31 år udviklet sig til at blive Danmarks største apoteksvirksomhed og omfatter i dag udover døgnapoteket i den smukke ejendom på Hovedvejen, en produktionsafdeling for specialmedicin, som leveres til alle landets apoteker og hospitaler, samt en afdeling for maskinelt dosispakket medicin, en stor hjælp ved medicinhåndteringen til plejehjemsbeboere og andre i private hjem med et større medicinforbrug. 85 medarbejdere er beskæftiget i hele virksomheden.
– Det har været spændende og udfordrende at udvikle apoteket til den store virksomhed, den er i dag. Apoteksbygningen har gennemgået flere ombygninger i årenes løb og er udstyret med den nyeste teknologi indenfor It og lagerrobot for at betjene vores kunder bedst og hurtigst muligt, udtaler Steen Mejlgaard og fortsætter:
– Det er samtidig vedmodigt at skulle forlade Glostrup, som er min barndomsby. 65 år har jeg haft tilknytning til byen, siden jeg som 7 årig kom hertil. Jeg har haft min skolegang på Nordvangsskolen og tilbragt min ungdom her og fortsatte tilknytningen til byen indtil jeg blev apoteker, fordi mine forældre stadig boede her, siger han.

Kendt ny apotekter
Der er selvfølgelig sket meget med apoteket i løbet af de 31 år, Steen Mejlgaard har været apoteker.
– Apotekerårene har været en spændende udvikling af virksomheden som senest blev udvidet med en veterinærafdeling, da vi overtog aktiviteterne fra det nu nedlagte Landbohøjskolens apotek med leverancer til
zoologiske haver, Københavns Universitet og lægemiddelvirksomheder, afslutter han.
Ny apoteker bliver Kristian Østergaard Nielsen. Han er særdeles godt kendt med apoteket gennem sin mere end 20 års ansættelse her, hvoraf han de seneste 12 år har været apotekets souschef.
– Med Kristian Østergaard får apoteket en meget kompetent og serviceminded chef, som nok skal forstå fortsat at løfte opgaven til vores kunders tilfredshed, tilføjer den afgående apoteker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top