fbpx
Levakovic fætre forsøgte guldtyveri
GLOSTRUP. De to fætre fra Levakovic klanen Jimmi Levakovic og Alpacino Petrovic er blevet dømt for at forsøge at stjæle guld i Plaza i centret

I september 2014 kom fire mand ind i Plaza Ure og Smykker i Glostrup Shoppingcenter. De to af mændene var fætrene Jimmi Levakovic og Alpacino Petrovic fra den meget omtalte Levakovic familie.
De to gik hen til kassen for at få lov til at kigge på en guldring. De to andre forsøgte at aflede medarbejderens opmærksomhed, men det mislykkedes. Derefter stak Alpacino Petrovic hånden ned i glasmontren. Han fik fat i en guldring, men medarbejderen fik vristet den fra ham. De fire forlod derefter forretningen igen.
I midten af december var de fire mand for retten i Glostrup. De blev alle dømt for forsøget på at stjæle guld fra forretningen.
Jimmi Levakovic fik 30 dages fængsel mens Alpacino Petrovic ikke fik yderligere straf, da han i forvejen afsoner en lang fængselsdom. Retten vurderede, at han ikke ville have fået en længere straf, hvis anklagen om guldtyveriet havde været med i den tidligere dom.
De to andre mænd fik 40 og 30 dages fængsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top