fbpx
Landshold og europamesterskaber
IMG_7431.jpg
Alle 81 idrætsudøvere fik et håndtryk og et tillykke fra borgmesteren, en bluetooth højttaler samt et gavekort til biografen. Foto: Mathias Øgendal
GLOSTRUP. Der var igen i år mange idrætsudøvere at fejre til idrætsreceptionen

En fast tradition i Glostrup i januar er den årlige idrætsreception. Her fejrer kommunen de idrætsudøvere, der har opnået en 1., 2. eller 3. plads ved et DM, har deltaget på landshold eller har sat en dansk rekord. Det var i 2015 81 udøvere fra 11 forskellige idrætsgrene.
Borgmester John Engelhardt indledte receptionen med at tale om vigtigheden af at dyrke sport og det forgange og det kommende år. Her er et uddrag af, hvad han sagde:

Bånd og forståelse
Det er igen i år en fornøjelse, at sige jer tak for jeres bedrifter i det lokale idrætsliv og ikke mindst hylde jeres indsatser og flotte resultater rundt om i det ganske land og ude i verden.
Når man som jer tager ud og på fredeligvis dyster mod andre modstander og nationer, så bidrager I også til at skabe bånd og forståelse til de modstandere, I møder. Og det er vigtigt at dyrke forståelsen og respekten for hinanden, som I gør det gennem idrætten.
Ud over at være sundt for krop og sjæl for den enkelte udøver, så kan idrætten knytte bånd og skabe sunde relationer mellem mennesker.

Tak til frivillige
En stor tak skal lyde til alle jer frivillige i klubberne, der sørger for, at der er et attraktivt og udviklende foreningsliv. Det er altid dejligt at se idrætsudøvernes mange, flotte resultater.
Tusind tak fordi I er med til at gøre præstationerne mulige ved at bakke op om atleterne. Det gælder både familier, foreninger og forbund.
Ny forening
Blandt de mange udøvere der i aften skal hædres er også en gruppe fra Glostrup Fægte Klub. Ud over to sølv- og to bronzemedaljer ved DM, kan fægteklubben fejre deres første år som forening.
Det kan være svært at komme i gang som ny forening. Det gør blot de flotte resultater endnu mere imponerende.

Byjubilæum
Her i 2016 fejrer vi Glostrups 825 års byjubilæum. Her har flere foreninger allerede budt ind med ideer og initiativer til at gøre det til et mindeværdigt jubilæum.
Et jubilæum hvor vi vil kunne mødes på tværs til sjove, kulturelle, sports- og festlige oplevelser.
Der er ingen tvivl om, at foreningslivet kommer til at sætte sit præg på byjubilæet.
Multihallen ved Glostrup Skole, Nordvang, bliver en realitet i slutningen af dette år. Det bliver en hal af samme type som Ejby- og Søndervanghallerne.
Vi regner med, at hallen står færdig ved årsskiftet 2016/2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top