fbpx
Hoteldebat
Af Ole Andersen Clarasvej 9, 2600 Glostrup Forslag til forhøring af Glostrup Park Hotels ansøgning om ændring af området ved Clarasvej til udvidelse af erhvervsområdet til parkeringspladser. Lokalplansændringen, hvis den vedtages, giver Glostrup Park Hotel mulighed for at opkøbe, rive ned og erstatte med parkeringspladser for syv parceller, hvor hotellet allerede før lokalplansvedtagelsen har købt […]

Af
Ole Andersen
Clarasvej 9, 2600 Glostrup

Forslag til forhøring af Glostrup Park Hotels ansøgning om ændring af området ved Clarasvej til udvidelse af erhvervsområdet til parkeringspladser.
Lokalplansændringen, hvis den vedtages, giver Glostrup Park Hotel mulighed for at opkøbe, rive ned og erstatte med parkeringspladser for syv parceller, hvor hotellet allerede før lokalplansvedtagelsen har købt Clarasvej 1 og 5.
I princippet kan de også udvide hotellet i sydlig retning, men det lovede direktør Mikael Melander I Folkebladet den 16 december, at de ikke ville.
Men i hotellets ansøgning side 2 om baggrunden for ansøgningen skriver Melander, at han frygter, at de nye og væsentlig større konferencefaciliteter i Glostrup Park Hotel frygtes at kunne give parkeringsmæssige gener for de omkringliggende villaer. Dette forhold aktualiseres yderligere, hvis hotellet senere udvides igen? Uha.
Jeg får næsten tårer i øjnene af al den omsorg for Clarasvej.
Undertegnet har jævnligt talt de parkerede biler/håndværkerbiler på Clarasvej og Gerdasvej over nogle måneder, og tallet ligger maximalt på 50-55 biler nogle dage, og andre dag er der næsten ingen.
Når hotelbyggeriet er færdig, og skurbyen på parkeringspladsen ved byparken er fjernet sammen med håndværkerbilerne, må det derfor drejer sig om væsentlig færre biler, idet parkeringspladsen nu har plads til hotelgæsternes biler.
Desuden har Miljø- og teknikudvalget anvist muligheden for at rive direktørboligen på Hovedvejen 49 ned, og det giver yderlige plads til mange biler.
Derfor kan jeg ikke se parkeringspladsproblemer, når byggeriet er færdigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top