fbpx
Hak i haven gav plads til nye beholdere
Hak-i-haven.jpg
Brian Kristensen er sammen med resten af Familien TestPiloter på den kommende affaldsordning i Glostrup. Sådan her fandt de plads til de nye affaldsbeholdere. Foto: Sofie Lauritsen
GLOSTRUP. Familien Kristensen har taget et hak af haven for at gøre plads til de nye affaldsbeholdere, som husejere skal anvende fra maj 2016

Fra 2016 skal alle husejere i Glostrup sortere papir, plast, glas og metal ud af dagrenovationen. Det kræver plads til nogle ekstra skraldespande. Familien Kristensen, der har været TestPiloter, har allerede fundet en løsning.
– Vi er glade for løsningen, og anbefaler, at andre gør sig overvejelser omkring placeringen af beholderne. Mange går snart i gang med at forberede haven til foråret. Samtidig har flere fået ødelagt en del på grund af sneen i november, siger Brian Kristensen.
Familien er TestPiloter for den nye affaldsordning. Derfor har de allerede fået de nye beholdere, som i den nye affaldsordning skal køres til skel ved tømning. For at gøre transporten let valgte Brian at få lavet en standplads tæt på skel.
– Da vi alligevel skulle udvide vores indkørsel, for at få plads til begge vores biler, valgte vi samtidig at gøre klar til de ekstra affaldsbeholdere, fortæller Brian.
Det var en kammerat, som fortalte Brian, at der var kommet ny sortering og beholdere i de omkringliggende kommuner. Derfor tog Brian på inspirationskøretur i Brøndby for at se på forskellige løsninger. Han tog mål af beholdernes størrelser, så nu kan både beholderne og familiens to biler være i indkørslen.
De to nye beholdere er 2 x 240 L. Begge er delt med en skillevæg, så der er 4 kamre til de nye fraktioner. Størrelsen er 58 cm bred, 74 cm dyb og 110cm høj. Det anbefales, at lægge 10 cm. til, hvis der bygges en plads til beholderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top