fbpx
Hærværk mod hjertestarter
IMG_0840.jpg
Hjertestarteren på hjørnet af Hedegrænsen og Park Allé er blevet ødelagt i forbindelse med nytåret. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. I forbindelse med nytåret blev der begået voldsomt hærværk mod hjertestarteren på hjørnet af Hedegrænsen og Park Allé i Brøndby

En af de 12 kommunale hjertestartere i Brøndby blev i forbindelse med nytåret ødelagt. Skabet, det er placeret i, blev sprængt i luften og selve hjertestarteren blev stjålet. De fleste hjertestartere hænger indendørs. Men for at sikre, at de kan nås hele døgnet, er enkelte placeret i det offentlige rum, ligesom det nu ødelagte hjertestarterskab, der siden 2011 har været placeret på hjørnet af Hedegrænsen og Park Allé i Brøndby.

Skaber utryghed
– Hjertestartere redder liv, og de er vigtige og kostbare redskaber, der sikrer tryghed for borgerne i nærheden. Vi er derfor rigtig ærgerlige over, at hjertestarteren er blevet vandaliseret og stjålet. Vi har fået henvendelser fra borgere i området, der er utrygge over, at der nu ikke længere er en hjertestarter i deres område, og vi har bestilt en ny, der vil blive installeret snarest muligt, fortæller Per Jensen, formand for socialudvalget i Brøndby Kommune. Indtil der installeres en ny hjertestarter, er det ødelagte skab afdækket, og strømmen er afkoblet for at forhindre stød. Man forventer, at indkøbet og installationen af en ny hjertestarter beløber sig til mere end 15.000 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top