fbpx
Fortsat støtte til svage ældre borgere i Glostrup
COLOURBOX10718929.jpg

Supporting hand for grandfather with Alzheimer's disease.

Kurt Kjær fra Dansk Folkeparti ønsker, der bliver fundet en løsning, så de ældre i Glostrup stadig kan blive ledsaget på hospitalet og til læge, hvis de ikke har pårørende, der kan tage med. Foto: Colourbox
Af Kurt Kjær, Dansk Folkeparti I 2014 og 2015 har Glostrup Kommune, med finansiering fra den såkaldte Ældremilliard tilbudt ældre svage borgere ledsagelse og støtte i forbindelse med akutte hospitalsindlæggelser, planlagte besøg hos praktiserende læge, speciallæge og lignende. Ordningen har kommet mange ældre borgere, der ikke har mulighed for pårørendes hjælp til gavn – alene […]

Af
Kurt Kjær,
Dansk Folkeparti

I 2014 og 2015 har Glostrup Kommune, med finansiering fra den såkaldte Ældremilliard tilbudt ældre svage borgere ledsagelse og støtte i forbindelse med akutte hospitalsindlæggelser, planlagte besøg hos praktiserende læge, speciallæge og lignende. Ordningen har kommet mange ældre borgere, der ikke har mulighed for pårørendes hjælp til gavn – alene i 2014 blev ordningen brugt ca. 200 gange.
I Dansk Folkeparti er de svage og ældre borgeres trivsel og tryghed noget vi prioriterer højt. Derfor var det også vigtigt, at der blev fundet en løsning, så tilbuddet om ledsagelse og støtte til svage ældre bliver permanent, når ældremilliarden med udgangen af 2015 var slut. Det lykkedes i et godt samarbejde med Venstre. Således at kommunen også fremover kan tilbyde at ledsage og give støtte til svage ældre borgere i forbindelse med akut hospitalsindlæggelse, såfremt borgeren falder ind i målgruppen. Og i særlige tilfælde, kan svage ældre forsat få ledsagelse i forbindelse med planlagt besøg hos læge, hospitalsbesøg med mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top