fbpx
En gang fed blues og rock
Glostrup-Bio.jpg
Fredag var der godt gang i musikken i Glostrup Bio. Over 100 mennesker lyttede med. Foto: Holger Pedersen
GLOSTRUP. Fredag emmede Glostrup Bio af blues og rock. Noget over 100 mennesker nød godt af

– Jeg døde næsten for et par måneder siden, og nu står jeg her på scenen i Glostrup Bio for første gang siden da. Det er fedt. Carsten Olsen, også kendt som den Skaldede kok, blev akut hjerteopereret i november, og det var ikke første gang, der var bud efter ham.
Det var dog ingen rekonvalescent, man oplevede fredag aften i den gamle biograf. Her spillede Carsten Olsen nemlig den sejeste bas, der fungerede perfekt sammen med kapelmester, Peter Domorp, der spiller byens bedste og hurtigste guitar når det gælder blues og rock.
De to herrer kunne også synge, så ingen var i tvivl om, at også de havde en festlig aften. Repertoiret bestod mest af meget kontant blues og rock, men der blev også plads til The Beatles og Gasolin.

Drillerier
Der blev lagt en solid bund under det hele af den smilende trommeslager, Klaus Nielsen, som de andre konsekvent aftenen igennem kaldte Sure Klaus. Der blev drillet godt igennem på scenen, men ingen var ikke i tvivl om, at de tre nød at spille sammen. Bandet har 25 års jubilæum i år, og det kommer ikke til at gå stille af.
Sofarækkens aktive tog sig som vanligt venligt og muntert af publikum, både i caféen og salen. Gitte Petersen, var aftenens rutinerede konferencier, og cirka 115 publikummer var mødt op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top