fbpx
Døgnrapporten uge 4
Brand i kolonihavehus BRØNDBY. Mandag den 18. januar 2016 kl. 15.30 fik en politipatrulje en anmeldelse om brand i et kolonihavehus på Strandesplanaden. Politiet ankom til stedet, og brandvæsenet var i gang med slukningsarbejdet. Branden blev slukket og kolonihavehuset var udbrændt. Kørsel i frakendelsestiden VALLENSBÆK. Mandag den 18. januar 2016 kl. 00.15 bragte en politipatrulje […]

Brand i kolonihavehus
BRØNDBY. Mandag den 18. januar 2016 kl. 15.30 fik en politipatrulje en anmeldelse om brand i et kolonihavehus på Strandesplanaden. Politiet ankom til stedet, og brandvæsenet var i gang med slukningsarbejdet. Branden blev slukket og kolonihavehuset var udbrændt.

Kørsel i frakendelsestiden
VALLENSBÆK. Mandag den 18. januar 2016 kl. 00.15 bragte en politipatrulje en personbil til rutinemæssig standsning på Strandesplanaden. Føreren, en 23-årig mand fra Ishøj, var frakendt førerretten og blev sigtet for at køre i frakendelsestiden.

Lejlighedsindbrud
BRØNDBY. I tidsrummet fra lørdag den 16.- januar 2016 kl. 10 til lørdag den 23. januar 2016 kl. 07.30 var der indbrud i en lejlighed på Brøndbyvestervej. En ukendt gerningsmand opbrød hoveddøren og stjal bl.a. kontanter og smykker.

Tyveri fra personbil
BRØNDBY. I tidsrummet fra tirsdag den 19. januar 2016 kl. 23.30 til onsdag den 20. januar 2016 kl. 14 var der indbrud i en personbil på Kisumparken. En ukendt gerningsmand knuste bagruden i venstre side og stjal bl.a. en kortholder.

Kørsel i frakendelsestiden
GLOSTRUP. Torsdag den 21. januar 2016 kl. 14.15 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Sportsvej. Føreren, en 30-årig mand fra Ballerup, var frakendt førerretten og blev sigtet for at køre i frakendelsestiden.

Villa­indbrud
GLOSTRUP. Onsdag den 20. januar 2016 mellem kl. 19.50 og 20.15 var der indbrud i en villa på Ravnager. En ukendt gerningsmand knuste en rude i et vindue til terrassen og stjal bl.a. smykker.

Forsøg på indbrud
BRØNDBY. Mandag den 18. januar 2016 kl. 18.27 indgik en anmeldelse om forsøg på indbrud i en villa på Ved Lindelund. Fire gerningsmænd opbrød et vindue, hvorved en alarm blev aktiveret. En borger hørte den igangværende alarm, og så fire gerningsmænd forlade villaen via en sti. De nåede ikke at stjæle noget fra villaen, og de beskrives som: A: Mand, 18-23 år, mørkt tøj, hvid kasket, talte gebrokkent dansk. B, C & D: Mænd, 18-23 år, mørkt tøj, kort hår, talte gebrokkent dansk.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen.

Røver efterlyses
GLOSTRUP. Søndag den 24. januar 2016 mellem kl. 19.30 og 20.30 begik en gerningsmand et røveri mod en person i Glostrup Shopping Center. Gerningsmanden henvendte sig til personen og bad personen følge med, hvorefter han truede med trusler om vold til udlevering af et mindre pengebeløb og et rejsekort. Gerningsmanden beskrives som: Mand, afrikansk af udseende, 18-23 år, 185-190 cm, almindelig kropsbygning, kort sort hår, talte dansk med accent. Han var iført en rød dunjakke med syninger som ”bobler”, sorte bukser, brune gummisko. Han havde en sort New York Yankees baseballkasket på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top