fbpx
Døgnrapport uge 2
Villaindbrud BRØNDBY. Fredag den 8. januar 2016 mellem kl. 15.15 og 22.15 var der indbrud i en villa på Ragnesminde Allé. En ukendt gerningsmand opbrød et soveværelsesvindue og stjal bl.a. kontanter og smykker. Kørsel uden førerret BRØNDBY. Lørdag den 9. januar 2016 kl. 22.10 bragte en politipatrulje en personbil til rutinemæssig standsning på Kirkebjerg Søpark. […]

Villaindbrud
BRØNDBY. Fredag den 8. januar 2016 mellem kl. 15.15 og 22.15 var der indbrud i en villa på Ragnesminde Allé. En ukendt gerningsmand opbrød et soveværelsesvindue og stjal bl.a. kontanter og smykker.

Kørsel uden førerret
BRØNDBY. Lørdag den 9. januar 2016 kl. 22.10 bragte en politipatrulje en personbil til rutinemæssig standsning på Kirkebjerg Søpark. Føreren, en 26-årig mand fra Vallensbæk Strand, var ikke i besiddelse af et gyldigt kørekort og blev sigtet for at køre uden førerret. Han erkender sigtelsen.

Mindre færdselsuheld
GLOSTRUP. Lørdag den 9. januar 2016 kl. 14.24 skete der et mindre uheld på Østbrovej. En bilist foretog et venstresving mod en parkeringsplads, men overså en modkørende knallert, hvorved der skete en påkørsel. Der skete ingen personskader som følge af uheldet. Bilisten blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Spirituskørsel

GLOSTRUP. Lørdag den 9. januar 2016 kl. 04.28 fik en politipatrulje en anmeldelse om mulig spirituskørsel og standsede bilisten på Mjølnersvej. Føreren, en 18-årig kvinde fra Hvidovre, blev skønnet påvirket af alkohol, hun blev anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård. Hun erkender sigtelsen. Hendes kørekort blev ombyttet til et midlertidigt et.

Røver efterlyses
GLOSTRUP. Onsdag den 6. januar 2016 kl. 20.40 begik en gerningsmand et røveri i et supermarked på Østbrovej. Gerningsmanden gik bag kassen og truede med kniv til udlevering af penge, og beskrives som: Mand, dansk af udseende, 25-30 år, 175-180 cm, almindelig kropsbygning. Han var iført sorte sko, sorte bukser, sort og hvid ternet skjorte, sort halstørklæde og hvid hue.

Villaindbrud

BRØNDBY. Mandag den 4. januar 2016 mellem kl. 16.30 og 19.15 var der indbrud i en villa på Gildhøj. En ukendt gerningsmand opbrød et køkkenvindue og stjal bl.a. smykker og elektronik. Gerningsmanden forlod villaen via en terrassedør.

Tyveri fra varebil
GLOSTRUP. I tidsrummet fra fredag den 1. januar 2016 kl. 08 til tirsdag den 5. januar 2016 kl. 10.50 var der indbrud i en varebil holdende på Vestre Lindeskov. En ukendt gerningsmand opbrød en bagdør og stjal bl.a. en værktøjskuffert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top